המשטרה הציבה שמירה על השופטת במשפטו ■ מאבטחיה דיווחו על מעקבים אחרי השופטת ■ פרקליטיו: “אסי לא איים על השופטת, הדברים הוצאו מהקשרם”
אסי אבוטבול, תושב נתניה, נחקר תחת אזהרה, לאחר שאיים על חיי השופטת חנה בן עמי
חדשות ערוץ 2, באמצעות גיא פלג הכתב לענייני משפט, דיווח אמש, (שלישי), כי המשטרה הציבה שמירה על חנה בן עמי, השופטת במשפטו של העבריין אסי אבוטבול בן 32, תושב נתניה, שעמד בראש ארגון פשע, מחשש שזה ינסה לפגוע בה ובבנה באולם בית המשפט.
בעקבות כך החליטה הנהלת בית המשפט להציב מאבטח צמוד לשופטת בן עמי. הפרשה קיבלה תפנית לאחר שבוצעו האזנות סתר לשיחות של אבוטבול ובשלב מסוים, הבחין אחד מהמאבטחים, כי אחר השופטת בוצעו מעקבים אחר תנועותיה בין היתר גם באמצעות מונית.
אבוטבול, נחקר תחת אזהרה. דוד יפתח, משה שרמן, עורכי דינו של אבוטבול – הכחישו נמרצות את המיוחס למרשם וטענו, כי הדברים על רקע המתח בפרשת מעצרו הוצאו מהקשרם וכי אסי אבוטבול לא התכוון בשום צורה לאיים בפגיעה בשופטת בן עמי, וכי הדברים הוקלטו בדיון, בבית המשפט.
פרקליטיו של אבוטבול יבחנו הגשת בקשה לפסול את השופטת מלנהל את המשפט.
כזכור, לפני למעלה מחודש (04.05.07) הוגש לבית המשפט המחוזי בתל-אביב נגד אבוטבול, תושב רמת פולג בעיר נתניה, כתב אישום חמור ביותר, בו נאשם שעמד בראש ארגון פשע, הלבין הון וסחט בכוח במסגרת ארגון פשיעה. 22 פרשיות מועלות על פני 164 עמודי כתב האישום.
יחד עם אבוטבול, נאשמו עוד 23 בני אדם ובהם, עורך הדין ברק בופמן, ששימש כיועץ של ארגון הפשיעה.
בית המשפט, הורה אז על מעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגד חלק מהנאשמים. אסי, טען שאין לו שום קשר לאנשים המוזכרים בכתב האישום.










