Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סופגניות צימוקים

0
0

גם ללא ריבה אפשר להמתיק את הסופגניות בדרך מקורית וטעימה להפליא
המצרכים:

30 גרם “שמרית”
4 כפות סוכר
30 גרם חמאה רכה
500 גרם קמח
2 כוסות חלב פושר
1/2 כפית מלח
200 גרם צימוקים בהירים
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר

אופן ההכנה:

שמים בקערה את כל מרכיבי הבצק וטורפים היטב עד שמקבלים בלילה חלקה ואחידה.

מכסים ומניחים במקום חמים עד שהבלילה תכפיל את נפחה.

טורפים שוב. מחממים שמן לטיגון עמוק. נוטלים בעזרת כף מעט מהבלילה. מחליקים לשמן בעזרת כף שנייה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

מניחים על מגבת נייר לספיגת עודף השמן. בוזקים אבקת סוכר ומגישים מייד.

תגובות
0
0



Exit mobile version