עו”ד לב: “אם בכלל נעשו עבירת פעוטות, טכניות ובתום לב, ומכאן הנכונות של הבקרה להגיע לעסקת טיעון עם המועדון שביצע את העסקה על מנת להימנע מסיכון של פסיקה חמורה יותר”.
מכבי נתניה: קנס של 25 אלף שקל והפחתת נקודה על תנאי לשנתיים
מועדון הכדורגל מכבי נתניה הגיע היום לעסקת טיעון עם תובעי ההתאחדות לכדורגל בנושא השימוש בסוכן בלתי מורשה ובמתן משכורות חורגות לחיילים. במסגרת העסקה, ספגה הקבוצה קנס בסך של 25 אלף שקל בתוספת הפחתת נקודה על תנאי למשך שנתיים.
תובעי ההתאחדות, טענו, כי מועדון מכבי נתניה השתמש בסוכן בלתי מורשה, דודו דהאן, כאשר נחתם החוזה עם מוסא סאנוגו. המועדון טען, כי דהאן שימש כסקטאור אשר המליץ על השחקן.
בנוסף נקנס המועדון בשל הבונוס שקיבל אמיר טגה מנשיא המועדון דניאל יאמר לאחר השער שכבש מול צרפת במדי הנבחרת הצעירה וללא קבלת אישור מראש מהבקרה.
וכן נקנס המועדון בשל תשלום לחיילים לפני המצאת אישור משלטונות צה”ל.
עו”ד גיל לב המייצג את מועדון מכבי נתניה, אמר הערב: “אם בכלל נעשו עבירת פעוטות, טכניות ובתום לב, ומכאן הנכונות של הבקרה להגיע לעסקת טיעון עם המועדון שביצע את העסקה על מנת להימנע מסיכון של פסיקה חמורה יותר”.
Add Comment