Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מירי מסיקה לרדיו “אמצע הדרך”: אני והזמרת ריטה בדרך לדואט

0
0

הזמרת בישרה על האיחוד האפשרי בראיון מיוחד ברדיו אמצע הדרך 90 FM, לפני הפרידה (הזמנית?) מבעלה ■ בערב יום העצמאות תקיים מסיקה, מרתון הופעות מהצפון (עכו) ועד לדרום (ירוחם).

מירי מסיקה לרדיו “אמצע הדרך”: אני והזמרת ריטה בדרך לדואט

קצת למעלה מחודש לאחר שיצא אלבום שיריה לחנויות ואשר זכה למעמד של אלבום זהב על מכירות של 20,000 עותקים
ואחרי ה”טטראם” סביב השמועה על עזיבת מהזמרות הפופולאריות ביותר בארץ, העונה לשם מירי מסיקה, יהיה ככל הנראה ברשותה של הזמרת הרבה זמן לביצועים מיוחדים. אחד מהבולטים שעוד ידובר בהם הוא דואט של מירי מסיקה עם לא אחרת מאשר הגדולה מכולן הזמרת… ריטה.

הבשורה המרנינה הזו, תרתי משמע, אושרה והושמעה לראשונה בראיון מיוחד עם השדר הראל שגב, מתחנת רדיו אמצע הדרך 90 FM הממוקמת בעיר נתניה לרגל צאת אלבומה “שלום לאמונות” ולדברי הזמרת הצעירה והמוכשרת, חשפה גם את ההשוואה הנעשית בינה לריטה שהיא לדבריה; “זו המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל, בעיני, היא (ריטה) הכי גדולה שיש….”.

בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל תופיע הזמרת מסיקה בדואט בשיר “מקום לדאגה” עם הזמר הראל סקעת, במסגרת טקס “שירים בכיכר”, המתקיים בכיכר ע”ש רבין בעיר תל-אביב.

בערב יום העצמאות לצורך “השלמת הכנסה” תופיע הזמרת מירי מסיקה, ברחבי הארץ, בערים הבאות: עכו, קריית-ים, דימונה וירוחם.

__________

בצילום: מירי מסיקה והראל שגב שדר רדיו “אמצע הדרך” בתחנה באזוה”ת נתניה.

תגובות
0
0



Exit mobile version