0
0
אם שבעתם כבר מפסטות ברטבים אדומים ופיקנטיים למינהם הרי לכם מתכון מעודן המלטף את החיך ומרגיע את הקיבה
spaghetti_creamsos_t180k-n_01.jpg
המצרכים הדרושים
קופסת שמנת מתוקה
כוס חלב
שלוש כפות קמח
קופסת פטריות – עדיף טריות
חבילת ספגטי
כף חמאה
הוראות הכנה:
מרתיחים ספגטי במשך 8 דקות, בסיר מחממים חמאה, לאחר שהחמאה רתחה מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותם עד שהן זהובות.
לאחר מכן, מוסיפים את השמנת המתוקה, את כוס החלב ומסננים את הקמח לתוך הסיר.
מערבבים עד קבלת רוטב דליל ומוסיפים את הספגטי לסיר מערבבים ומגישים.
המתכון מובא באדיבות אתר כדורעף תיכון כללי חדרה
תגובות
0
0