בריאות הציבור

עכשיו גם החצר מוסיקלית במרכז האזורי לפיתוח סגלי הוראה בנתניה (פסג”ה)

0
0

תרצה גרינפלד, ראש מינהל חינוך בעיריית נתניה; ייחודה של סביבה זו היא בכך שמבנים מוסיקליים יחודיים שיותקנו בה, יגרו את הילד, יזמנו מגע, פעילות, אילתור וגילוי עולם צלילים מופלא.
עכשיו גם החצר מוסיקלית במרכז האזורי לפיתוח סגלי הוראה בנתניה (פסג
נתניה: עכשיו גם החצר מוסיקלית במרכז האזורי לפיתוח סגלי הוראה בנתניה (פסג”ה)

חצר מוסיקלית. זה הדבר הבא שהולך לקום בחצר המרכז האזורי לפיתוח סגלי הוראה בנתניה (פסג”ה). המקום יהווה מרכז למידה לגננות, למורים למוסיקה ולאנשי חינוך והוא אמור לתמוך בכל הקשור בטיפוח המוסיקה בעיר והפעלת גנים ובתי ספר מנגנים. כמו כן תשמש החצר את ילדי הגנים, כאמור במקביל להכשרת הילדים בפסג”ה.

במסגרת זו, התכנסה ועדת היגוי בשיתוף משרד החינוך, הפסג”ה ועיריית נתניה, נערכו תצפיות בגנים השונים והחל תכנון הכשרת החצר והקמת הכלים והמתקנים המיוחדים.

חשוב לציין, כי המתקנים שיוצבו בחצר, יהיו עשויים מחפצי היום יום, דבר שיעודד את הילדים מחד לפעילות יצירתית וחווייתית ומאידך יקרב אותם לסביבה נקייה ומטופחת.

ייחודה של סביבה זו היא בכך שמבנים מוסיקליים ייחודיים שיותקנו בה יגרו את הילד, יזמנו מגע, פעילות, אלתור וגילוי עולם צלילים מופלא.

מאחורי הפרויקט הייחודי בעיר נתניה התומך כאמור ברוח העשייה החינוכית המוסיקלית בעיר, עומדת הגברת תרצה גרינפלד ראש מינהל חינוך המקדמת אותו מתוך אמונה בחשיבותו הרבה.

בפרוייקט, אותו קידמה ראש העירייה, מרים פיירברג-איכר, יטלו חלק מאלפי מילדי מרכז העיר וישולבו בו גם ילדי החינוך המיוחד – זאת במטרה ליצור אינטגרציה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן