111
====================
המצרכים
2/1 ק”ג גרגרי חומוס
1 כף סודה לשתיה
2-1 שיני שום
4/3 כוס טחינה
2-1 לימון
שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את החומוס במים+סודה לשתיה ללילה שלם.
מבשלים את החומוס במי ההשריה במשך 01 דקות.
מסננים, מוסיפים מים טריים ומבשלים עוד שעתיים.
מוסיפים מלח ומבשלים 01 דקות נוספות.
מסננים 4/3 מכמות הגרגרים ומעבירים למעבד מזון ומפעילים כ 5 דקות.
מוסיפים את הטחינה, שום והמלח ומפעילים 5 דקות נוספות.
מוסיפים מיץ מ 2 לימונים ומפעילים עוד 01 דקות.
זהו.
להגשה:
שמים בצלחת כף גדולה של חומוס טחון.
מעליו גרגרי חומוס מבושלים+ מעט ממי הבישול שנותרו בסיר.
מומלץ להוסיף מעל גם שמן זית.
יוצא חבל על הזמן.
בתאבון
————–
חלי, לברר
שבועות:4-6 מנות
לטבחה:
4-5 בצלים גדולים משחימים
רסק עגבניות 1.5-2 כפות
פפריקה ופלפל שחור לפי הצורך
בשר בקר לפי הצורך
תפוחי אדמה
לבזין-
מים-חצי סיר-רותחים
קמח
Add Comment