תחת כנפי מלאכים, קבלו סודות מחדרי חדרים – טיפים לאיפור 2007, למשל; גוון פיסטוק יכול לסייע לך להפחתת גוון הטבעות הכהות מתחת לעיניים. ה-Traceur Design יכול אף לשמש לציור קעקוע או לתיחום שפתיים נועז וצללית קרם ורודה במרכז השפתיים מעוררת תשומת לב.
POP CHERUB מראה האיפור לאביב–קיץ 2007 של LANCÔME
תחת כנפי מלאכים: “לנקום – LANCÔME” משיקה את פופ צ’רוב – POP CHERUB מראה האיפור לאביב–קיץ 2007: מראה חלומי, המציג את דמותה של האישה הרומנטית, המלאכית. הקולקציה עוצבה על ידי אמנית האיפור, גוצ’י ווסטמן בהשראת המאה ה-18 הבאה לידי ביטוי במלאכים הממלאים את האוויר באור רך וזוהר. לנקום מצטרפת לטרנד העכשווי בו המלאכים חוזרים לאופנה עם טוויסט מודרני וחדשני. הקולקציה היא כמו שילוב בין קרינולינה ונעלי עקב סטילטו, בתוך חדר גברות מהמאה ה-18 שבו שומעים מוסיקה אלקטרונית…
המלאך הנפלא שנפל מהשמים, “אורח הכבוד” של הקולקציה מביא עימו הילה רומנטית עם נגיעת פופ המקדימה את זמנה, הוא סמל היסטורי של לנקום.
מ-1935 ועד 1964 שימש המלאך סמל של קו מוצרי האיפור של לנקום, בעוד פרח הלוטוס ייצג את הטיפוח והוורד את הבישום. ב-1964 נבחר הורד כסמלו היחיד של המותג, החתימה של לנקום.
הקולקציה קולקציית האיפור לאביב – קיץ 2007 מתאפיינת בגוונים רכים, קלילים ומתוקים כמו קערת גלידה; תות, פיסטוק, אניס ושוקולד. ווסטמן, הוסיפה גם נגיעת ברק וזוהר מרומזת, טפטוף כסף עדין הממסגר את העפעף ולסיום שפתיים נועזות, בגוון אדום עז או פוקסיה.
הפריטים הנחשקים לאביב 2007;
POP CHERUB מארז צלליות יוקרתי: לנקום מציעה בקולקציית הקיץ אביזר שאי אפשר לעמוד בפניו, מארז צלליות יוקרתי פופ צ’רוב עם מראה, עשוי ממתכת כסופה. העיצוב נע בין פריט וינטאג’ לפריט עכשווי ומעודכן.
מארז צלליות יוקרתי פופ צ’רוב עם מראה, עשוי ממתכת כסופה.
כאשר פותחים או סוגרים שומעים את הצליל של תליון המלאך הקטן שתלוי על המארז. בפתיחת המארז מתגלים 5 גוונים של צלליות (ורדרד, ירוק בניחוח מנטה, אפור, כסוף ושוקולד חם), 2 מברשות ומראה.
המרקמים של 5 הצלליות במארז – 2 צלליות במרקם קרם ו-3 צלליות באבקה, מתאימים אלה לאלה ויוצרים גימור משיי קורן. מס’ 01 – בגווני לבן-אפור-ירוק-ורוד וחום.
מחיר לצרכן; 395 ₪.
TRACEUR DESIGN – איי ליינר יוקרתי בגוון מנצנץ ומלאכי איי ליינר עמיד, יוקרתי עם נגיעות נצנוץ עדינות, בעל מכחול דק וגמיש לדיוק מירבי.
מחיר לצרכן; 135 ₪.
מוצרי השפתיים בקולקציה
השפתיים מלאות עם מגע משיי, מודגשות בברק וצבע, ססגוני או ביישני. מראה חושני שאי אפשר לעמוד בפניו.
POP CHERUB מראה האיפור לאביב–קיץ 2007 של LANCÔME
SWEET CAPRICE – באלם לשפתיים באלם לחות לשפתיים, לא שומני, מכיל פולימרים לנוחות ורכות, המגנים ומחליקים את השפתיים ומעניקים גימור משיי וניחוח מעודן של מרשמלו. כל זה בתוך מארז של צנצנת קטנה.
מחיר לצרכן; 150 ₪.
PLUMP SECRET – לשפתיים מלאות וחושניות מלאות ברק סט לעיבוי השפתיים בשני שלבים;
• שלב ראשון; הבסיס מועשר בחלקיקי קולגן ומבושם בעלי תה ירוק, עם מרקם של אפקט “חם-קר” להחלקה ועיצוב השפתיים.
• שלב שני; עיפרון לתיחום השפתיים, בצבע העור, להעצמת אפקט העיבוי.
מחיר לצרכן; 160 ₪.
סודות מחדרי חדרים – טיפים לאיפור 2007
• למראה חגיגי מומלץ לערבב את צלליות הקרם בגווני ורוד וכסוף ולמרוח על עצמות הלחיים.
• צללית קרם ורודה במרכז השפתיים מעוררת תשומת לב.
• גוון פיסטוק יכול לסייע להפחתת גוון הטבעות הכהות מתחת לעיניים.
• גוון צהוב מתחת לעין מאיר את המבט, ניתן גם “לסמן” את גבול הריסים התחתונים עם ירוק בהיר או לבן כדי להגדיל את העין.
• להרטיב מעט מכחול דק על מנת למרוח צלליות בצורת ליינר.
• התליון “Charms” התלוי על הפלטה יתאים גם לשרשרת ארוכה או לטלפון נייד…
• בעזרת ה-Traceur Design, פזרי על הלחיים נמשים בוהקים.
• טבלו את מכחול ה-Traceur Design בצללית ורודה, לבנה או כסופה, על מנת להוסיף נגיעה מנצנצת. ניתן גם להשתמש ב-Traceur Design וליצור קו אייליינר מעל לצללית.
• ה-Traceur Design יכול אף לשמש לציור קעקוע או לתיחום שפתיים נועז.
Add Comment