כאן סלבס ישראל

מירי בוהדנה עם ההיריון של המדינה מבורכת פעמיים

0
0

בוהדנה הלכה עם מעצבת האופנה אודליה מזרחי לפגישה אישית אצל הרב המקובל בצרי לקבלת ברכה נוספת לה ולתינוק/ת לחיים טובים, בריאים ומאושרים.
מירי בוהדנה עם ההיריון של המדינה מבורכת פעמיים
מירי בוהדנה עם ההיריון של המדינה מבורכת פעמיים

מירי בוהדנה אחת הדוגמניות המצליחות ביותר בארץ ובשנים האחרונות שהודיעה על הריון ראשון בספטמבר 2006, הסתובבה לה בעיר הקודש ירושלים ונפגשה עם מעצבת האופנה אודליה מזרחי שסגרה איתה על עיצוב שמלת ערב במיוחד לאירועי קוקטייל בתקופת הריון.

אודליה שאף היא נמצאת בחודש רביעי להריונה. לקחה את המידות הגדלות של מירי והבטיחה לה שמלה מוכנה עד סוף החודש.

עם סיום המדידות התעופפו השתיים לכותל המערבי להניח פתק לברכה ואחר כך לקחה אודליה את בוהדנה למרות שאבי הילד הוא בן זוגה בחמש השנים האחרונות, המיליונר בבו קובו לפגישה אישית אצל הרב המקובל בצרי לקבלת ברכה נוספת לה ולתינוק/ת לחיים טובים, בריאים ומאושרים.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן