Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

שׁוֹק טלה ממולא בשר ופיסטוקים לשולחן חג הפסח | רשת טיב טעם

0
0
סבינה ולדמן

‘רשת טיב טעם’ שוב מפתיעה וחולקת “מתכון שי לחג” העשיר בטעמים לשולחן חג הפסח; שׁוֹק טלה ממולא בשר ופיסטוקים. לרגע תהססו “שוק טלה” נראה לכם לכאורה, להכנה מסובך, אז זהו ממש לא! במקרה הזה מי שיעבוד קשה, במקרה הטוב, יהיה זה תנור האפייה;

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

רכיבים; 

מילוי; 

מאופן הכנה;

מכינים את המילוי; במַחֲבַת רחבה מטגנים בחום בינוני בשמן הזית את הבצל עד להזהבה, כ-15 דקות.

מוסיפים את יתר רכיבי המילוי ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות.

מורידים מן האש ומצננים. מחממים תנור ל-160 מעלות.

מניחים את השׁוֹק על משטח עבודה. חותכים את השׁוֹק לאורך העצם ומרחיבים בעזרת הידיים לקבלת “כיס“.

ממלאים במילוי וסוגרים את הפתח.

קושרים באמצעות חוט סביב השוק. מעבירים לתבנית עם נייר פרגמנט. משמנים את הנתח ומְתַבְּלִים בנדיבות במלח ופלפל.

נועצים ענפי רוזמרין בין החוטים.

מעבירים לתנור לשעתיים. הנתח מומלץ להגשה בחום פנימי של 58 מעלות.

מצננים את השׁוֹק לפני הפריסה כ-15 דקות. פורסים ומפזרים מעל עוד גרגרי רימון ופיסטוק.

להגשה יש להוסיף לצד המנה;

את מוצרי טיב טעם, ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין, משלוח גם בשבת www.tivtaam.co.il.

חג שמח ובתאבון

מתכון שוק טלה ממולא בשר ופיסטוקים לשולחן חג הפסח הובא לפורטל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה באדיבות “טיב טעם” באמצעות משרד “דניאלה רייבנבך תקשורת” המתמחה במתן שירותי יחסי ציבור, דוברות וייעוץ תקשורתי בבעלות דניאלה רייבנבך באמצעות התקציבאית הגב’ ענת דאוס.

תגובות
0
0



Exit mobile version