Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

ריקול: תרסיס קצף מסיר שומנים TNX 400 מסוכן לאדם

0
0
תרסיס קצף מסיר שומנים TNX 400 מִילִ’

היצרן סאסאטק של המוצר תרסיס קצף מסיר שומנים TNX 400 מִילִילִיטֵר, ברקוד; 7290019274186, המשווק בחנויות הרשת של שופרסל / BE | מוצרי קוסמטיקה, בית מרקחת ופארם אונליין, הודיע היום (יום שלישי, כ”ח כסלו תשפ”ג) על “רִיקוֹל” (פנייה של יצרן לחנויות וללקוחות להחזיר מוצר מסוים, בעקבות גילוי פגם, תקלה, בעיית בטיחות וכדומה).

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

אל הקריאה להחזרת המוצר של מסיר שומנים TNX 400 מִילִילִיטֵר, הצטרף הממונה על התקינה במשרד הכלכלה והתעשייה המהנדס איגור דוסקלוביץ’ המבקש להביא לידיעת הציבור הרחב את הודעת הריקול.

את ההודעה פרסמה חברת סאסא טק (ח.פ 570036921) הקוראת לציבור הצרכנים לפעול למניעת סיכון במוצר שיוצר על ידה.

סוג הסיכון; חשש לבטיחותו של האדם, סכנת פציעה.

עולה, כי בבדיקה שנערכה מטעם הממונה על התקינה באמצעות מכון התקנים הישראלי, נמצא, שהמוצר אינו עומד בדרישות התקן הרשמי, החל עליו, ת”י 4272 “תכשירים לניקוי תנורים ולהסרת שומנים – דרישות לבטיחות, אריזה וסימון, מאוגוסט 2020 בסעיפים שלהלן;

פעולה נדרשת: כל המחזיק במוצר מתבקש לא להשתמש בו.

איגור דוסקלוביץ

הממונה על התקינה במשרד הכלכלה והתעשייה הודיע שניתן ליצור קשר עם היצרן סאסאטק ולקבל זיכוי; קיבוץ סאסא 1387000, טלפון שירות לקוחות; 08-9908230, מייל; sasatech@sasatech.co.il

על בתי העסק והמשווקים של המוצרים להפסיק מכירתם ולהודיע מידית למינהל התקינה בדואל; tkina@economy.gov.il או בטלפון: 074-7502300.

בפנייה של יצרן לחנויות וללקוחות להחזיר מוצר מסוים (“רִיקוֹל”) בעקבות גילוי פגם, תקלה, בעיית בטיחות וכדומה.

ניתן להתעדכן ב”ריקולים” ו-אזהרות של מוצרי צריכה בפורטל הישראלי לבטיחות מוצרי צריכה; https://www.gov.il/he/Departments/units/consumer-products-safety

הממונה על תקינה המהנדס דוסקלוביץ, מדגיש, כי על פי חוק התקנים תשי”ג-1953, אין לייצר, למכור ולייבא מוצר שאינו עומד בדרישות התקן הישראלי הרשמי, החל עליו.

מינהל התקינה במשרד הכלכלה והתעשייה, ימשיך לבצע בדיקות שוטפות ויזומות בנוגע למוצרים עליהם חל תקן רשמי, ומי שאינו עומד בהוראות התקן הרשמי, צפוי לסנקציות הן במישור המנהלי והן במישור הפלילי.

תגובות
0
0



Exit mobile version