חברת “פסטה ריקו”, החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול באדיבות שף חיים רן מיכאלי פסטה ריקו Pasta Ricco’ מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
השימוש במנה ברביולי גבינות איכותי מבית “פסטה ריקו“, עשוי מ-100% קמח דורום וכמו כן, גבינות איכותיות; ריקוטה, מסקרפונה ו-גראנה פדנו, מנה קלאסית שלא תוכלו להפסיק לאכול. המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה!
רביולי גבינות שמש
■ מצרכים;
(לכ-4 מנות)
- 1 חבילת רביולי גבינות של “פסטה ריקו” 100% קמח דורום
- כף חמאה
- כף שמן זית
- 1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
■ לפירורי לחם מתובלים;
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות
■ אופן ההכנה;
מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
במחבת ממסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.
להכנת פירורי הלחם המתובלים; במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.
█ “פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית
בכפר קטן וטובל בכרמים בשם צ’אזנו, לא רחוק מהעיר רומא, חיה משפחת בנדטי האיטלקית, שמכינה פסטה טרייה כבר דורי דורות.
המתכונים המסורתיים שעברו מאב לבן, החומרים הטריים והאיכותיים, התשוקה והאהבה הגדולה ל’פסטה‘ הפכו את המפעל המשפחתי הקטן לשם דבר בכל רחבי איטליה.
שי אלון, הגיע אל איטליה עם אותה תשוקה לפסטה טובה. אחרי תקופה של חיפושים הוא הגיע לכפר צ’אזנו והחל לעבוד כפועל פשוט במפעל הפסטה. אולם עד מהרה התיידד עם הבנדטים, הוכנס לביתם וזכה ללמוד מפיהם את המתכונים, השיטות וסודות הפסטה המושלמת.
כשחזר לארץ, הביא איתו את המתכונים, את החומרים ובעיקר – את האהבה הגדולה לפסטה. כך נולדה פסטה ריקו, שהטעם המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, הפכו אותה למנת חובה בריאה, עשירה וקלה להכנה במסעדות שף, במעדניות ובבתים בכל רחבי הארץ.
חברת “פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות.
פסטה ריקו, ידוּעה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ.
מטעם מנהלת יחסי ציבור של חברת “פסטה ריקו” הגב’ מירב בורמד יחסי ציבור – אסטרטגיה שיווקית – ייעוץ תקשורתי – דוברות, נמסר לפורטל ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה’ כי בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של; פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם; פנקוטה, רביולי שוקולד ועוד.