חברת “גן שמואל מזון” יצרנית המיצים של מותג “פרימור”, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר (בלוג “המרכיב הסודי”), מתכון ל’קוקטייל ירקות ללא אלכוהול’ (של קוקטייל עגבניות עם צ’ילי וסלרי) לרגל החורף ו’יום הבלאדי מרי הבינלאומי’.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
חברת “פרימור”, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר (“המרכיב הסודי“), מתכון לקוקטייל חורפי, עשיר בטעמים וחריף במידה, ללא אלכוהול; קוקטייל עגבניות עם צ’ילי וסלרי.
הקוקטייל על בסיס מיץ עגבניות של פרימור, בשילוב ירקות טריים בהם; צ’ילי, גזר ו-סלרי, נהדר לימי החורף החמים, לאירוח משפחתי ולבילוי זוגי.
אולגה טוכשר, היא מחברת בלוג הבישול ‘המרכיב הסודי‘ שנוצר לדבריה; “מתוך האהבה שלי לאוכל, לצילום, לכתיבה וליצירה. הוא המתנה שלי לעצמי וגם לכם.
בבלוג שלה היא מספרת ש”רק בסביבות גיל 35, עברתי מהצד של “בעיקר אוהבת לאכול” לצד של “אוהבת גם להאכיל”. זה אומר שנכנסתי למטבח והתחלתי מאפס בגיל יחסית מבוגר, וזה אומר שאף פעם לא מאוחר להתחיל.
ההתחלה לא הייתה פשוטה, וההתקדמות הייתה הדרגתית: למדתי מהאינטרנט, מבלוגי בישול שכולכם בטוח מכירים. למדתי לא מעט גם מספרי בישול שאני כל כך אוהבת ומאנשים שפגשתי בדרכי.
תמיד אהבתי לצלם, וחשבתי שיהיה מגניב לתעד את ההרפתקאות שלי במטבח ולכתוב בלוג אוכל. ככה נולד המרכיב הסודי.
בבלוג הבישול ‘המרכיב הסודי’ תמצאו מספר רב של ‘מתכונים טִבְעוֹנִיִּים’ (מי שאינו אוכל מזון שמקורו מהחי) בעיקר; קינוחים, אבל לא רק, טעימים ופשוטים להכנה, שתמיד נראים טוב ומרשים.
ואיך זה אפשרי? אל תגלו לאף אחד, אבל כל אחד מאיתנו הוא למעשה “המרכיב הסודי” של האוכל שהוא בעצמו מכין”.
█ מצרכים (ל-2 מנות) של קוקטייל עגבניות עם צ’ילי וסלרי
ל-קוקטייל;
- 2 כוסות מיץ עגבניות של “פרימור“,
- 3 גבעולי סלרי חתוכים גס,
- 1 גזר חתוך גס,
- 1/2 פלפל צ’ילי,
- 2 כפות מיץ לימון,
- 4-5 קוביות קרח,
- מעט פלפל שחור לפי הטעם.
להגשה;
- 2 ענפי כוסברה / פטרוזיליה / סלרי,
- 2 פלחי לימון,
- קורט מלח.
אופן ההכנה;
- בבלנדר שמים את כל רכיבי הקוקטייל וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים את התיבול.
- טובלים קצוות של כוסות הגשה במים ולאחר מכן במלח דק, כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה.
- יוצקים את הקוקטייל לכוסות ומגישים עם ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי ופלחי לימון.
חורף נעים ובריא!
█ אודות פרימור – המותג המוביל בישראל
אתם מוזמנים למסע בטבע, לראות ולהבין איך ב-פרימור – המומחים בסחיטת מיצים – נותנים לתַּפּוּזִים לעשות את העבודה.
פרימור – נחשב כיום המותג המוביל בישראל בייצור ושיווק מיצים סחוטים ומצוננים – הוא מותג הבית של חברת “גן שמואל מזון” הנמצאת בבעלות הציבור וקיבוצי גן שמואל, גת ו-בית ניר.
הפירות שלנו נסחטים בקיבוץ גת ובקיבוץ גן שמואל ומשם נשלחים ישירות לכל נקודות המכירה בארץ ובעולם.
בנוסף למיצים סחוטים ומצוננים, פרימור מייצרת ומשווקת מגוון רחב של משקאות קלים, מיצים ונקטרים מבוססי פרי בעלי אורך חיי מדף ארוכים ורכזי פירות לשוק המוסדי.
המפעל החדשני של חברת “גן שמואל מזון” מייצר מגוון רחב של מוצרים, הן לשוק המקומי והן לשוק העולמי.
“פרימור, מעניקה לכם את מגוון המיצים הטעימים עם 100% רכיבים טבעיים. ב-פרימור, מאמינים, כי הכי קרוב לפרי, זה להתערב כמה שפחות.
בפרימור, מוכנים לחשוף, כי “הסוד שלנו – הוא שאנחנו לא עושים כלום, חוץ מלסחוט תפוזים טעימים. והתפקיד שלכם הוא פשוט להתענג“!
________
█ המתכון הובא באדיבות יחסי ציבור | אסטרטגיה שיווקית | ייעוץ תקשורתי | דוברות מירב בורמד ‘Burmad’ (מייל; merav@burmad.co.il) בבעלותה של מירב בורמד ומנוּהל על ידה.
מירב היא בעלת ותק וניסיון של למעלה מ-19 שנים בתחום. משרד בורמד ‘Burmad’ מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; “דורות“, פרימור“, “מעדני יחיעם“, “עינת” ו”אחוה“.
כמו כן, לקוחות נוספים בתחום הנדלן, תעשייה ואיכות הסביבה ולקוחות נוספים בתחום המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.