Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סלט אננס אבוקדו ומלפפונים | מתכון צבעוני ובריא של גרנות

0
0
סלט אבוקדו ואננס

היכרות עם “חקלאי גרנות” הופכת המקור שלך לאבוקדו, פירות וירקות! הם מבינים את החשיבות של מזון קל לעיכול, מזין ומרענן, במיוחד בעת צרה (“מלחמת חרבות ברזל”). לכן, הם שמחים לשתף אתכם במתכון שלהם ל-סלט אננס אבוקדו ומלפפונים, תוסס המשלב את הטוב של אננס, אבוקדו ומלפפונים.

 רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק או בטוויטר.

הסלט הזה, הוא מגוון להפליא, מה שהופך אותו מתאים לנשנוש מהיר, לארוחת בוקר או לארוחת ערב משביעה, בין אם אתם נהנים ממנו לבד, עם בן זוג או עם כל המשפחה.

מה שהופך את הסלט הזה למיוחד באמת הוא השימוש בפירות העונה, כמו; אננס ואבוקדו. מרכיבים אלה, מספקים פרץ של רעננות ומביאים טוויסט טרופי לצלחת שלך.

המרקם הקרמי של האבוקדו משלים את האננס העסיסי והחריף, בעוד שהפריכות של המלפפונים מוסיפה קראנץ’ מרענן לכל ביס.

הכנת הסלט המזין והטעים הזה היא משב רוח. כל שעליך לעשות הוא לשלב קוביות אננס, נתחי אבוקדו בשלים ו-מלפפונים פרוסים דק.

את/ה יכול/ה גם להוסיף סחיטת מיץ לימון ל”בעיטה חריפה” נוספת. לזרוק הכל בעדינות והלא! הסלט הצבעוני והטעים שלך, מוכן להנאה.

חקלאי גרנות” גאים לספק לכם אבוקדו, פירות וירקות איכותיים המשלימים בצורה מושלמת את אורח החיים הבריא שלכם.

המחויבות של “חקלאי גרנות” לרעננות ולטעם, מבטיחה שתקבלו את התוצרת הטובה ביותר עבור היצירות הקולינריות שלכם.

אז למה לחכות? נסו עוד היום את סלט האננס שלנו עם אבוקדו ומלפפונים ותחוו את טובתם של פירות העונה בכל פת.

חקלאי גרנות” – השותף המהימן שלך באבוקדו, פירות וירקות, המביא לך מרכיבים בריאים ומענגים ל-תזונה מאוזנת ו-מזינה.

מצרכים (לכ-2 מנות);

אופן ההכנה;

  1. חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

סלט אננס, אבוקדו ומלפפון, מציע יתרונות בריאותיים שונים, הנה כמה מהם;

  1. עשיר בחומרים מזינים: סלט זה עמוס בוויטמינים חיוניים, מינרלים ונוגדי חמצון התומכים בבריאות הכללית וברווחה.
  2. בריאות מערכת העיכול; מלפפונים עשירים בתכולת מים ו-סיבים, מסייעים לעיכול ומונעים עצירות.
  3. אננס מכיל ברומלין (אנזים המפרק חלבונים שמיוצר משאריות מיץ של גבעול האננס והפרי (בוסר ובשל) אנזים המסייע בפירוק חלבונים ומשפר את העיכול.
  4. הידרציה; למלפפונים ואננס, יש תכולת מים גבוהה, שעוזרת לשמור על לחות ולשמור על תפקודי גוף בריאים.
  5. ניהול משקל; השילוב של סיבים, מים ותכולת קלוריות נמוכה במלפפון ובאננס, יכול לתרום לירידה במשקל או למטרות ניהול משקל.
  6. בריאות הלב; אבוקדו מכיל שומנים חד בלתי רוויים, המועילים לבריאות הלב על ידי הפחתת רמות הכולסטרול הרע. האננס עשיר בנוגדי חמצון ובוויטמין C, התורמים למערכת לב וכלי דם בריאה.
  7. בריאות העור; ויטמין C ונוגדי החמצון באננס ובמלפפון, יכולים לקדם עור בריא, להפחית דלקות ולסייע בייצור קולגן.
  8. בריאות העין; אבוקדו מכיל לוטאין ו-זאקסנטין, החיוניים לשמירה על בריאות עיניים טובה והפחתת הסיכון למחלות עיניים הקשורות לגיל.
  9. תמיכה חיסונית; אננס הוא מקור מצוין לויטמין C, הידוע בתכונותיו המחזקות את מערכת החיסון. אבוקדו מספק גם מספר ויטמינים ומינרלים התומכים במערכת חיסונית בריאה.
  10. תכונות אנטי דלקתיות; גם לאננס וגם למלפפון, יש תכונות אנטי דלקתיות ידועות.

אננס, מכיל אנזים, הנקרא; ברומלין, אשר הוכח כבעל השפעות אנטי דלקתיות. זה יכול לעזור להפחית את הדלקת בגוף, להקל על הכאב ולסייע בתהליך הריפוי.

ברומלין, משמש לעתים קרובות כ-תוסף לתמיכה ב’בריאות המפרקים‘ ולהפחתת דלקת הקשורה למצבים, כמו; ‘דלקת פרקים’.

המלפפון, ידוע גם בתכונות האנטי דלקתיות שלו. הוא מכיל תרכובות שונות, כגון;  cucurbitacins, פלבנואידים ו-טאנינים, אשר הוכחו כבעלי השפעות אנטי דלקתיות. תרכובות אלו, יכולות לסייע בהפחתת; נפיחות, אדמומיות ו-גירוי בגוף.

ניתן לצרוך גם אננס וגם מלפפון כחלק מתזונה בריאה, כדי לקדם את הרווחה הכללית ולהפחית את הדלקת.

ניתן להוסיף אותם לסלטים, לשייקים, או ליהנות לבד כנשנוש מרענן.

עם זאת, חשוב לציין, כי בעוד שלמזונות אלו, עשויים להיות תכונות אנטי דלקתיות, הם אינם צריכים להחליף טיפול או ייעוץ רפואי.

יצוין, כי אם יש לך מצב רפואי ספציפי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות.

בתיאבון!

________

מירב בורמד

 המתכון הובא באדיבות יחסי ציבור | אסטרטגיה שיווקית | ייעוץ תקשורתי | דוברות מירב בורמד ‘Burmad’ בבעלותה של מירב בורמד ומנוהל על ידה.

מירב היא בעלת ותק וניסיון של למעלה מ-20 שנים בתחום. משרד Burmad, מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; “גרנות”, “דורות“, פרימור“, “מעדני יחיעם“, “עינת” ו”אחוה“.

כמו כן, לקוחות נוספים בתחום; הנדלן, תעשייה ואיכות הסביבה ולקוחות נוספים בתחום המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.

תגובות
0
0



Exit mobile version