
לקראת ל”ג בעומר הוא היום השלושים ושלושה (ל”ג) למניין ספירת העומר, ביום חמישי י”ז אייר, ה’תשפ”א, ערב לג בעומר, ה-29 באפר׳ 2021, מגישה חברת “מעדני יחיעם” יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה בישראל, יחד עם שפית החברה, מתכון חגיגי ומיוחד, קל הכנה ויצירתי, שניתן להכינו יחד עם הילדים כחלק מפעילות מהנה לחג.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
הנקניקיות על שיפוד צלויות במחבת ומוגשות לצד תפוח אדמה אפוי. ניתן להכין על פי המתכון עם מגוון נקניקיות יחיעם, בהם נקניקיות קנאקרס, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות 100% חומרים טבעיים.
מומלץ להגיש יחד עם סלט רענן ורטבים וליהנות מארוחת חג נהדרת.

◄ מצרכים; (לכ-8 שיפודים);
- 280 גרם נקניקיות קנאקרס של “מעדני יחיעם“,
- 5 תפוחי אדמה,
- 3-4 כפות שמן קנולה,
- 1/2 כפית מלח,
- שיפודים (לפי מספר הנקניקיות באריזת “מעדני יחיעם“).
◄ אופן ההכנה;
- מחממים תנוּר ל- 210 מעלות. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים עבים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומזליפים מעט שמן קנולה ו-מלח.
- אופים למשך כ- 40 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.
- משפדים כל נקניקייה על שיפוד ויוצרים חתכים באלכסון בכל נקניקייה לכל האורך וחותכים את השיפוד באורך הרצוי.
- מחממים מחבת פסים עם 2-3 כפות שמן וצורבים את הנקניקיות מכל הכיוונים.
- מגישים את הנקניקיות לצד תפוחי האדמה, בתוספת סלט ירקות רענן.
בתיאבון! וחג שמח!

מתכון זה, הובא באדיבות לפורטל ‘כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’ באמצעות מנהלת יחסי ציבור של חברת “מעדני יחיעם” הגב’ מירב בורמד יחסי ציבור – אסטרטגיה שיווקית – ייעוץ תקשורתי – דוברות.
‘משרד Burmad’ בבעלותה של מירב בורמד היא בעלת ותק וניסיון מוכח של למעלה מ- 20 שנים בתחום.
המשרד, מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; אבוקדו גרנות, פרימור, מעדני יחיעם, עינת ו-אחוה ולקוחות נוספים בתחום הנדלן, התעשייה ואיכות הסביבה
כמו כן לקוחות נוספים, כמו בתחום; המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.
משרד Burmad; רח’ כהנוביץ’ 5, העיר רחובות מיקוד 76427, 050-6656256, 08-9465356.