Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

כנס 3DEXPERIENCE World 2024 מעצבים את העתיד

0
0
ג’אן פאולו באסי

יובל ה-25 לאירוע השנתי של קהילת SOLIDWORKS ו-3DEXPERIENCE WORLD של דאסו סיסטמס – חוגג את “דמיון” ההמצאות ואת הקהילות, עם בכירי תעשיה, ממציאים, יזמים וסטודנטים, שיחד מעצבים את עתיד התכנון והייצור בעיר דאלאס, ארצות הברית בתאריכים; 11-14 בפברואר 2024, בהשתתפות למעלה מ-5,000 משתמשי התוכנה.

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

סגן נשיא בכיר 3DEXPERIENCE WORLD ב-דאסו סיסטמס, מר ג’אן פאולו באסי, אמר, כי; “לרגל יובל ה-25 לאירוע הבין לאומי המוביל ל-גילוי טכנולוגיות, טרנדים ואסטרטגיות שמעצבים את עתיד התכנון והייצור של מוצרים, כי; “במשך 25 שנה, אירוע 3DEXPERIENCEWorld של דאסו סיסטמס, מספק הזדמנות קבועה לחגוג את העשייה של המשתתפים, לאפשר חיבורים בתוך קהילת המשתמשים ולדמיין יחד את הישגי העתיד…

3DEXPERIENCE World 2024 הוא אירוע שבנוי על הסיפור הזה, שכל כולו חדשנות, מובילי דעה, סיפורי לקוח, מוצרים וחוויות. עתה, יותר מתמיד, אנחנו מחוברים בעולם, שבו הוירטואליזציה מאפשרת למתוח את גבולות הדמיון.

נמשיך לעודד את הקהילה הגלובלית הזו לדמיין את האפשרויות העתידיות באמצעות פלטפורמת 3DEXPERIENCE“. סיכם מר  פאולו באסי.

פלטפורמת 3DEXPERIENCE היא פלטפורמת חוויה עסקית המסופקת על ידי דאסו סיסטמס שמטרתה לחבר נתונים, אנשים ורעיונות בסביבה שיתופית ואינטראקטיבית אחת.

הפלטפורמה מציע יישומי תוכנה שונים לפיתוח מוצרים, סימולציה, שיתוף פעולה חברתי וניהול נתונים.

משתמשים, יכולים לגשת למגוון כלים לתכנון, הנדסה וניהול מוצרים ופרויקטים בתעשיות כגון; ייצור, תעופה, חלל, רכב ועוד.

עוד מאפשרת הפלטפורמה לצוותים לעבוד יחד ביעילות, לשתף מידע ולייעל תהליכים, כדי לשפר את החדשנות והפרודוקטיביות.

בארבעת ימי האירוע יתקיימו פאנלים, breakout sessions, מצגות ו”נטוורקינג” עם בכירי התעשיה, מומחים בתעשייה וכן לקוחות.

המפגשים, יעסקו בנושאים החמים בעולמות התכנון והייצור – החל מ’בינה מלאכותית‘ ו-טרנספורמציה דיגיטלית ועד ל-חדשנות שיתופית ו-תאומים וירטואליים.

האירוע השנה, ישים דגש מיוחד על חידושים שמקדמים את השאיפה הגלובלית לקיימות ויראה כיצד 3DEXPERIENCE WORLD, יכולה לדמיין ולעצב מחדש מוצרים, תהליכים ומודלים עסקיים למען עולם, שבו אנשים רוצים לחיות.

 היילייטסׂ (Highlights) ממה שצפוי ב- 3DEXPERIENCE WORLD 2024;

כאמור, יובל ה-25 לאירוע השנתי של קהילת SOLIDWORKS ו-3DEXPERIENCE WORLD של דאסו סיסטמס, מתקיים בדאלאס, מ- 11 עד 14 בפברואר 2024.

תגובות
0
0



Exit mobile version