חדשות חדשות עסקים מינויים במגזר הציבורי

הדס שמר וולקוביץ’, מוּנתה לתפקיד סמנכלית השיווק ב’פסטה ריקו’

שמר-וולקוביץ' תהיה אחראית על הקמת מערך שיווק בחברה, בניית אסטרטגיה שיווקית, הקמה וניהול של נכסים דיגטליים, יוזמה והובלת מהלכים שיווקיים בארגון, אחריות על שתפים ותוכן שיווקי ובניית מותג העל – פסטה ריקו - כמותג פרימיום מוביל שוק ◄ "פסטה ריקו" מותג פרימיום מוביל שוק מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות.
0
0
הדס שמר וולקוביץ', סמנכלית השיווק של חברת "פסטה ריקו" | צילום: עופר חג'יוב | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
הדס שמר וולקוביץ’

הדס שמר וולקוביץ’, מונתה לאחרונה, לסמנכלית השיווק של חברת חברת “פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית. שמר-וולקוביץ’ (34), היא בעלת ניסיון עשיר בהקמה, פיתוח וניהול מערך השיווק, מיתוג, פרסום ויחסי ציבור בארגונים מובילים, ומחזיקה בתואר ראשון במנהל עסקים ושיווק.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק או בטוויטר.

את ניסיונה בשיווק צברה הגב’ שמר-וולקוביץ’, כמנהלת השיווק בחברת כרמל-דיירקט במשך 7 שנים,  וב’חברת ניופאן‘.

בתפקידה בחברה, תהיה אמונה שמר-וולקוביץ’, כאחראית על כל תחום השיווק, הפרסום והדיגיטל ותהיה אחראית להקמת מערך שיווק בחברת פסטה ריקו, בניית אסטרטגיה שיווקית, הקמה וניהול של נכסים דיגיטליים.

כמו כן, יוזמה והובלת מהלכים שיווקיים בארגון, אחריות על שתופי פעולה ותוכן שיווקי ובניית מותג העל ‘פסטה ריקו‘ – כמותג פרימיום מוביל שוק.

חברת “פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות.

פסטה ריקו, ידוּעה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ.

מטעם מנהלת יחסי ציבור של חברת “פסטה ריקו” הגב’ מירב בורמד יחסי ציבור – אסטרטגיה שיווקית – ייעוץ תקשורתי – דוברות, נמסר לפורטל ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה’ כי בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של; פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם; פנקוטה, רביולי שוקולד ועוד.

“פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית

פסטה ריקו Logo Riccoבכפר קטן וטובל בכרמים בשם צ’אזנו, לא רחוק מהעיר רומא, חיה משפחת בנדטי האיטלקית, שמכינה פסטה טרייה כבר דורי דורות.

המתכונים המסורתיים שעברו מאב לבן, החומרים הטריים והאיכותיים, התשוקה והאהבה הגדולה ל’פסטה‘ הפכו את המפעל המשפחתי הקטן לשם דבר בכל רחבי איטליה.

שי אלון, הגיע אל איטליה עם אותה תשוקה לפסטה טובה. אחרי תקופה של חיפושים הוא הגיע לכפר צ’אזנו והחל לעבוד כפועל פשוט במפעל הפסטה. אולם עד מהרה התיידד עם הבנדטים, הוכנס לביתם וזכה ללמוד מפיהם את המתכונים, השיטות וסודות הפסטה המושלמת.

כשחזר לארץ, הביא איתו את המתכונים, את החומרים ובעיקר – את האהבה הגדולה לפסטה. כך נולדה פסטה ריקו, שהטעם המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, הפכו אותה למנת חובה בריאה, עשירה וקלה להכנה במסעדות שף, במעדניות ובבתים בכל רחבי הארץ.

0
0



אודות הכותב

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל ("כאן נעים") בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 71, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ול-חלי כהן-נעים, סבא מאושר ל-8 נכדים; כפיר-שלמה, רפאל, דוד, אוריאן, מילה שרה, אריאל, עלמה ו-אביגיל. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן