
הדס שמר וולקוביץ’, מונתה לאחרונה, לסמנכלית השיווק של חברת חברת “פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית. שמר-וולקוביץ’ (34), היא בעלת ניסיון עשיר בהקמה, פיתוח וניהול מערך השיווק, מיתוג, פרסום ויחסי ציבור בארגונים מובילים, ומחזיקה בתואר ראשון במנהל עסקים ושיווק.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
את ניסיונה בשיווק צברה הגב’ שמר-וולקוביץ’, כמנהלת השיווק בחברת כרמל-דיירקט במשך 7 שנים, וב’חברת ניופאן‘.
בתפקידה בחברה, תהיה אמונה שמר-וולקוביץ’, כאחראית על כל תחום השיווק, הפרסום והדיגיטל ותהיה אחראית להקמת מערך שיווק בחברת פסטה ריקו, בניית אסטרטגיה שיווקית, הקמה וניהול של נכסים דיגיטליים.
כמו כן, יוזמה והובלת מהלכים שיווקיים בארגון, אחריות על שתופי פעולה ותוכן שיווקי ובניית מותג העל ‘פסטה ריקו‘ – כמותג פרימיום מוביל שוק.
חברת “פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות.
פסטה ריקו, ידוּעה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ.
מטעם מנהלת יחסי ציבור של חברת “פסטה ריקו” הגב’ מירב בורמד יחסי ציבור – אסטרטגיה שיווקית – ייעוץ תקשורתי – דוברות, נמסר לפורטל ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה’ כי בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של; פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם; פנקוטה, רביולי שוקולד ועוד.
█ “פסטה ריקו” מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית
בכפר קטן וטובל בכרמים בשם צ’אזנו, לא רחוק מהעיר רומא, חיה משפחת בנדטי האיטלקית, שמכינה פסטה טרייה כבר דורי דורות.
המתכונים המסורתיים שעברו מאב לבן, החומרים הטריים והאיכותיים, התשוקה והאהבה הגדולה ל’פסטה‘ הפכו את המפעל המשפחתי הקטן לשם דבר בכל רחבי איטליה.
שי אלון, הגיע אל איטליה עם אותה תשוקה לפסטה טובה. אחרי תקופה של חיפושים הוא הגיע לכפר צ’אזנו והחל לעבוד כפועל פשוט במפעל הפסטה. אולם עד מהרה התיידד עם הבנדטים, הוכנס לביתם וזכה ללמוד מפיהם את המתכונים, השיטות וסודות הפסטה המושלמת.
כשחזר לארץ, הביא איתו את המתכונים, את החומרים ובעיקר – את האהבה הגדולה לפסטה. כך נולדה פסטה ריקו, שהטעם המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, הפכו אותה למנת חובה בריאה, עשירה וקלה להכנה במסעדות שף, במעדניות ובבתים בכל רחבי הארץ.