
“בכל פעם שרעייתי שרה, נתבעה או תבעה באופן אישי מול ההכפשות נגדה – היא ניצחה או שהעתירה הוסרה” – כך פרסם הערב מוצאי שבת (ח’ בחשון התשע”ח) ראש הממשלה מר בנימין נתניהו בעמוד הפייסבוק שלו.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
כזכור בסוף השבוע (יום שישי, 27.10.17) עלתה הגברת שרה נתניהו לראש מהדורות החדשות בכלי התקשורת השונים. מסתבר שעובדת בשם ש’, חרדית בת 24, אשר הועסקה ב‘מעון ראש הממשלה’ במשך כחודש ימים, הגישה תביעה נגד הגברת נתניהו, בטענה שעברה התעללויות והשפלות מצד הגברת נתניהו בזמן העסקתה כ‘עובדת ניקיון’ ב‘בית ראש הממשלה’.
התביעה הוגשה לבית הדין לעבודה בירושלים באמצעות עורכי הדין נעמי לנדאו, אורן גרוס ושירן הורוביץ. סכום התביעה שהוגשה עומד על 225,000 ₪.
ראש הממשלה מר נתניהו, הגיב כבר ביום שישי האחרון בעמוד הפייסבוק שלו בעניין התביעה; “די, נמאס. אותה שיטה, אותם שקרים, אותו עיתון ואותה עורכת דין. אף אחד לא קונה את התרגיל המשומש הזה. כולם מבינים שמצאו כאן שיטה – גם להכפיש את משפחת נתניהו וגם לסחוט כספים מהמדינה. מועסקים כמה ימים, מתפטרים ותובעים כמעט רבע מיליון שקלים. עסקה משתלמת!”
ראש הממשלה, טען, כי תגובתו לעיתון “ידיעות אחרונות” שנשלחה צונזרה; “הם בחרו כהרגלם לצנזר”. וקרא לציבור לשתף את הפוסט, כדי לחשוף את שיטת השקר של תעשיית הפייק ניוז; “זו איננה תביעה אמיתית. זהו ניסיון סחיטה של עובדת שהועסקה כמה ימים ומאחוריה עומדים כרגיל “ידיעות אחרונות” והפרקליטה נעמי לנדאו, עורכת הדין של מני נפתלי.
“ידיעות אחרונות” ממשיכים ברצח האופי השיטתי של משפחת נתניהו שנמשך כבר 20 שנים. כהרגלם יוצרים פייק-ניוז מתואם ומתוזמר ושולחים שאילתה ממש לפני שמורידים את העיתון לדפוס. השיטה מוכרת – מפרסמים כתב תביעה רווי שקרים ועל ידי כך, משיגים חסינות מתביעת דיבה“.
█ זאת תביעת סרק שממחזרת טענות ישנות בשיטת ”העתק- הדבק” ומרוחה על דפי ידיעות אחרונות.
נתניהו, המשיך וטען; “שוב מדובר בתביעת סרק מופרכת, מועתקת וממוחזרת, הפעם עם עובדת שהועסקה בסך הכל כמה ימים ועל זה היא מנסה לסחוט 225,000 ₪! שוב נעשה שימוש בשיטה הקלה והרגילה לקבל פרסום וכסף על ידי הכפשה של הגברת נתניהו ומשפחת נתניהו. אין סוף לרדיפה, אין סוף לשקרים ואין סוף לרצח האופי.
אין ספק שגורמים חזקים עומדים מאחורי התביעה הזאת. לא מפתיע שמי שמייצגת את התובעת היא אותה נעמי לנדאו, עורכת הדין החברה במועצה ציבורית של עמותה הנתמכת על ידי הקרן החדשה, שעשתה את רדיפת שרה נתניהו למקצוע. ההכפשות שבכתב התביעה הן דמיוניות”.
ראש הממשלה מר נתניהו; “רק כדי להמחיש את האבסורד שבתביעה, די להסתכל בלוח השנה. מתוך התקופה הקצרצרה (כחודש) שבה הועסקה התובעת, שהו ראש הממשלה ורעייתו בדרום אמריקה במשך עשרה ימים. הימים הנותרים של אותה תקופה כללו; שבתות, ראש השנה, ערב יום הכיפורים ויום הכיפורים, בהם ממילא התובעת לא הייתה במעון.
כלומר, נותרו רק כמה ימים בודדים בהם הייתה התובעת יכולה לראות את הגברת נתניהו. התקופה שבה שהתה התובעת במחיצת הגברת נתניהו קצרה יותר מכתב התביעה שלה.
בהמשך לתגובתו מאתמול הוסיף מר נתניהו, הערב מוצאי שבת בעמוד הפייסבוק שלו; “לא התפלאנו על הדיווחים המגמתיים, החד-צדדיים והמכפישים הערב במהדורות החדשות בטלוויזיה וגם לא הופתענו מכך שהם צינזרו את תגובתנו.
הם כמובן השמיטו בכוונה את העובדה שבכל פעם שרעייתי שרה נתבעה או תבעה באופן אישי מול ההכפשות נגדה – היא ניצחה או שהעתירה הוסרה”.
█ ביטן: ניצול של אישה קשת יום לשם השחרת פניה של אשת ראש הממשלה ממניעים פוליטיים
להלן תגובתו המלאה של מר נתניהו שפורסמה הערב בפייסבוק;
“נמאס כבר מהתביעות השקריות שכל מטרתן להכפיש את משפחת נתניהו ולסחוט כספי עתק מהמדינה. זאת תביעת סרק שממחזרת טענות ישנות בשיטת ”העתק- הדבק” ומרוחה על דפי ידיעות אחרונות.
התובעת הועסקה במעון רק עשרה ימים בזמן שהגב’ נתניהו שהתה בו והאינטראקציה ביניהן ארכה כמה דקות בלבד ועל כך התובעת דורשת לא פחות מ-225,000 ₪.
אבל העובדה היא, שכל פעם שגב׳ נתניהו תבעה או נתבעה בבית משפט אל מול ההכפשות נגדה – היא ניצחה או שהעתירה נגדה בוטלה. כך היה עם; יגאל סרנה, כל העיר, לילאן פרץ, המטפלת שהתנצלה ונוספים.
במקרה של מני נפתלי הגב’ נתניהו, כלל לא נתבעה ומאחר ולא הייתה צד בהליך המשפטי לא הייתה לה אפשרות להתגונן מול האשמות השווא נגדה. כאן היא תגן על עצמה מול ההכפשות נגדה וכך היא תוכל שוב לנצח”. סיכם ראש הממשלה מר בנימין נתניהו.
יושב ראש הקואליציה, דוד ביטן (סיעת הליכוד), אמר באירוע “שבתרבות” ב-נווה מונוסון, כי התביעה נגד שרה נתניהו מקורה בניצול של אישה קשת יום לשם השחרת פניה של אשת ראש הממשלה ממניעים פוליטיים. “הקומבינה הזאת תיחשף”.
בערב שבת, טען חבר הכנסת מר ביטן במהדורת “שישי עם אילה חסון” ב‘ערוץ 10’ כי; “מדובר בסיפור שהוא מדע בידיוני. התביעה שקרית. מדובר בדבר שהפך לשיטתי. לא סתם היא מיוצגת על ידי עורך דין שייצג את מני נפתלי“.
Add Comment