חדשות מושבים מינויים במשק מסחר | תעשייה קיבוץ

איגוד התעשייה הקיבוצית: רונית הראל מנהלת פיתוח הון אנושי וכספים

מנכל 'התאחדות התעשייה הקיבוצית' מר גיל לין, אמר עם המינוי, כי; "אני מבקש להודות ללאה קוטלר על תרומתה רבת השנים לתעשייה הקיבוצית. אנו שמחים על הצטרפותה של רונית הראל, ומאחלים לה הצלחה גדולה, אין לי ספק, כי היכולות שהיא מביאה איתה יתרמו תרומה משמעותית להצלחת התעשייה הקיבוצית ולקידום הנושאים עליהם היא אמונה".
0
0

איגוד התעשייה הקיבוצית, מינה את החברה רונית הראל מקיבוץ מגידו, תהיה זו אשר תחליף בסוף החודש (נובמבר) את הב’ לאה קוטלר בתפקיד מנהלת פיתוח הון אנושי וכספים באיגוד התעשייה הקיבוצית.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראלכאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

לרונית, תואר ראשון במדעי ההתנהגות, תואר שני בלימודי עבודה, תואר שני בניהול מדיניות ציבורית והיא בוגרת קורס מנכליות העתיד.

מאחוריה עשייה וניסיון עשירים בתחום ניהול משאבי אנוש ופיתוח ההון האנושי, במגוון ארגונים וחברות וביניהם; “צים” שירותי ספנות משולבים בעירבון מוגבל, המכללה האקדמית “אורנים“, ארגון נכי צהל ועוד.

במקביל לתחום המקצועי, רונית הראל היא חברת הוועד המנהל של מתיישבי מגידו.

לאחרונה, סיימה את תפקידה כיושבת ראש ‘פורום ההורים בתיכון מגידו‘ ב-6 השנים האחרונות. רונית הראל, נשואה לזיו ולהם ארבעה ילדים; תום, אופיר, ליאור ו-גל.

מנכל ‘התאחדות התעשייה הקיבוצית‘ מר גיל לין, אמר עם המינוי, כי; “אני מבקש להודות ללאה קוטלר על תרומתה רבת השנים לתעשייה הקיבוצית.

אנו שמחים על הצטרפותה של רונית הראל, ומאחלים לה הצלחה גדולה, אין לי ספק, כי היכולות שהיא מביאה איתה יתרמו תרומה משמעותית להצלחת התעשייה הקיבוצית ולקידום הנושאים עליהם היא אמונה”.

איגוד התעשייה הקיבוצית

א‫יגוד התעשייה הקיבוצית הוא כחלק מהתאחדות התעשיינים בישראל, מייצג מסייע ומקדם את התעשייה הקיבוצית ‫המהווה את התשתית הכלכלית העיקרית של הקיבוצים.

האיגוד אשר הוקם בשנת 1962, הינו ארגון גג המייצג ‫למעלה מ-250 מפעלי תעשייה בקיבוצים, מושבים שיתופיים ומפעלים ‫אזוריים, הפרושים על פני כל הארץ מרביתם באזורי הפריפריה.

התעשייה ‫הקיבוצית ממוקדת בעיקר בענפי התעשייה המסורתית ומאופיינת בנאמנות‫ גבוהה ובמחויבות של העובדים. בפיתוח מואץ של היצוא, בחדשנות וברמה ‫ניהולית גבוהה.

האיגוד, מטפל באינטרסים המשותפים ‫ל’מפעלי התעשייה הקיבוצית‘ ומייצגם במוסדות הציבוריים ובקרב גורמי משק ‫וכלכלה שונים.

האיגוד, מסייע כארגון גג המייצג, מסייע ומקדם את התעשייה הקיבוצית, המהווה את התשתית הכלכלית העיקרית של הקיבוצים כמו כן, מעורב בתהליכים כלכליים בארץ ‫הנוגעים לתעשייה ותומך בתהליכי צמיחה והתחדשות.

0
0



אודות הכותב

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל ("כאן נעים") בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 71, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ול-חלי כהן-נעים, סבא מאושר ל-8 נכדים; כפיר-שלמה, רפאל, דוד, אוריאן, מילה שרה, אריאל, עלמה ו-אביגיל. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן