חג פורים שמח

לגלריית כאן נעים

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

חג פורים שמח

לגלריית כאן נעים

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

בילוי נעים | אתר התרבות של ישראל האיש שבא לסעוד ימים טעימים כאן נתניה מבזקים כאן ישראל

שף יוסי שטרית ב’מעדניית המזווה’ בשכונת עיר ימים, נתניה

רשת 'מעדניית המזווה' בבעלות דור כהן ואורדויב, תארח בסניף נתניה במרכז המסחרי החדש שכ' עיר ימים את שף יוסי שטרית, שהודיע על כניסתו כשותף אסטרטגי ברשת המעדניות ◄ במסגרת שיתוף הפעולה ירקחו שף שטרית ו"המזווה ליין מוצרים בלעדי שיתרחב ככל שיעבור הזמן. המוצרים, ישקפו את ידו ומטבחו של שטרית, המבוסס על שימוש בחומרי גלם מקומיים, טריים ואיכותיים; סלטים מבושלים, ממרחים ומטבלים, קונפיטורות, מוצרי בשר, ערכות שף להכנה ביתית ועוד.
0
0
שף יוסי שטרית ב'מעדניית המזווה' ברחבת הסניף בנתניה עם הרבה אוכל טוב, יין ובירה | צילום איליה מלניקוב | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
שף יוסי שטרית

רשת מעדניות “המזווה”, בבעלות דור כהן ואורדויב, תארח ב מרכז המסחרי החדש של שכונת עיר ימים של העיר נתניה בסניף נתניה את שף יוסי שטרית, שהודיע על כניסתו כשותף אסטרטגי ברשת מעדניות “המזווה”. הבוקר המיוחד תחת כיפת השמיים באוויר הפתוח עם השף, יתקיים ברח’ נתן יונתן 12 ביום יום שישי ל’ בשבט התשפ”א, א’ דראש חודש ה- 12/2, בין השעות 8:30 עד 15:00 ברחבת הסניף בנתניה עם הרבה אוכל טוב, יין ובירה.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

כך יתאפשר מפגש בלתי אמצעי בין הקהל הרחב לשף שטרית אשר יגיע למקום לטעום מהמטעמים שרקח במיוחד לאירוע המיוחד.

המוצרים, ישקפו את ידו ומטבחו של שף שטרית, המבוסס על שימוש בחומרי גלם מקומיים, טריים ואיכותיים. ביניהם; סלטים מבושלים, ממרחים ומטבלים, קונפיטורות, מוצרי בשר, ערכות שף להכנה ביתית ועוד.

בכיכר המרכזית, יוצבו פוד טראקס שיציעו אכילה במקום או לקחת הביתה, דוכני בירה ויין ומוזיקה טובה שתנוגן LIVE.

במסגרת שיתוף הפעולה, ירקחו שף שטרית ו”המזווה” ליין מוצרים בלעדי שיתרחב ככל שיעבור הזמן.

בין היתר בתפריט;

  • מקלוּבה מבשר טלה, עלי מנגולד ואורז מטובל
  • סוטלץ של אורז עם חלב קוקוס ופיסטוקים
  • פונדו גבינות חם על שורש סלרי צלוי.

כמו כן, יכינו ב”המזווה” ערכות מיוחדות של מנות הללו להכנה בבית בצירוף מתכונים בחתימת השף שטרית.

סניף נתניה, נפתח לפני 4 חודשים וזוכה לאהדה גבוהה של תושבי הסביבה בנוסף על שירות המשלוחים שמגיע לכל פינה בארץ.

המזווה“, שהחלה את דרכה לפני 8 שנים בסניף מקומי ב-פרדס חנה-כרכור, צמחה בשנה האחרונה לרשת משגשגת, שמקבעת את סניפיה בלב שכונות חדשות ומתקדמות בהן יש דרישה גבוהה למזון איכותי ומוקפד.

סניפי רשת “המזווה“, פועלים גם במרכז השכונה החדשה בהרצליה הילס, ב-פרדס חנה ובקרוב יפתח סניף חדש בעיר רחובות.

גולת הכותרת של “המזווה” היא ההתמחות בבשר ובהגדרה מחדש של טיב הבשר המטופל בה בשיטות ייחודיות. מחלקת בשר וטרי מפוארת שמיוצרים בה נקניקים מיוחדים בעבודת יד – ללא מאפיינים תעשייתיים, בשר כבוש ומעושן – המוגש קר או חם.

בנוסף, “המזווה” בהיותה מעדניה ללא סכין – מציגה סל רחב של בשר קפוא ארוז בוואקום; בשר טחוּן, נתחים מכל הסוגים באיכות מעולה, המבורגרים וקיטים מיוחדים לחמין, צ’ילי קון קרנה ועוד – מדובר במוצרים ייחודים הקיימים רק ב”המזווה“- כולם ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים”.

גם העופות עוברים טיפול מיוחד וזוכים לעישון ארוך בן 8 שעות לפני שהם מסתובבים על הרוטיסרי.

מתוך אמונה שאיכות המזון תלויה במקורות הגידול שלה – נותנים ב”המזווה” עדיפות גבוהה למגדלים ישראליים ולתוצרת מקומית המגיעה מחוות ברמת הגולן ובדרום הארץ.

בנוסף מציעה רשת “המזווה” סל מוצרים נרחב בתחום המזון יבש, מותגים מהמטבח האיטלקי, פסטות ומותג פרטי של ממרחים, תבלינים, שמן זית, ריבות ועוד.

בכל סניף “המזווה” ניתן למצוא גם מחלקת גבינות גדולה ונהדרת, שמציעה מגוון עצום של גבינות מתוצרת עילית מקומית;

שיתוף פעולה עם משק ברקנית, משק הירש המתמחה בגבינות עיזים ו’מחלבת טועמה‘ מבאקה אל ע’רביה המצטיינת בגבינות לכנאפה לצד מבחר אקלקטי של גבינות מחוץ לארץ.

0
0



אודות הכותב

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל (כאן נעים) בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 67, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ולקצינה בקבע; חלי נעים, סבא מאושר ל-4 נכדות; אוריאן, מילה שרה, אריאל ו-עלמה. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

דילוג לתוכן