קמפיין: אנשים. לא סמלים

עמותת נגישות ישראל - Access Israel, יוצאת בקמפיין מקורי רחב היקף / ארצי של עמותת נגישות ישראל יחד עם משרד הפרסום ליאו ברנט, למיגור תופעת עברייני חניות הנכים והעלאת המודעות לנושא. בין לילה, אלפי תמרורי חניות נכים ב-15 ערים, ובעשרות רבות של חניונים ומרכזי קניות בפריסה ארצית, הוחלפו בתמונות של 50 אנשים אמיתיים עם מוגבלות, המספרים את סיפוריהם האישיים.

נאומו של בצלאל סמוטריץ' מכנס התנועה לאיכות השלטון

במשך עשרות שנים המתח הרצוי בין הרשויות השונות לא התקיים. יותר נכון לומר – הוא התקיים אבל בכיוון אחד בלבד. הרשות השופטת איתגרה פעם אחר פעם את שתי חברותיה, ואולם היא עצמה לא אותגרה לרגע. אסור היה לגעת בה.

פורום כאן נעים

האם יש קשר בין פעילות תחנת הכוח בחדרה לבין מחלות נשימה בילדים?

האם יש קשר בין פעילות תחנת הכוח בחדרה לבין מחלות נשימה בילדים? העיתונאי אלי לוי חדשות ערוץ 10 מביא את הסיפור ושיחה עם מנהלת מחלקת ילדים במרכז הרפואי הלל יפה דר' עדי קליין.

הרב יובל הכהן אשרוב – מגלה איך לרזות בלי דיאטה

הרב יובל הכהן אשרוב - מגלה לנו את הסוד איך לרזות בלי דיאטה.

זן נדיר – טורפים

טורפים - טורפי העל של ישראל כפי שנלכדו בעדשה של משה אלפרט במשך שלושים שנה: מסעודתו של הנמר האחרון בעין-גדי ועד המרדף אחרי זאבי הגולן. במאי תסריטאי וקריין: יגאל מוסקו.

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

סטטיק ובן-אל תבורי עם הלהיט החדש

סטטיק ובן-אל תבורי, הצמד המוזיקלי הישראלי עם הקליפ-להיט הראשון החדש בשפה האנגלית. זו הגרסה האמריקאית ל"סלסולים" שיצאה לעולם 12.12.18.

מפעל הפיס

נגישות השירות למגבלה תקשורתית (גמגום)

אנדריי קגן, אדם מגמגם אשר עובד בעמותת נגישות ישראל, מספר על עצמו ונותן המלצות לאופן בו יש לתקשר עם אדם מגמגם.

מרק שעועית מהיר וקל להכנה בנוסח דרוזי מסורתי

מרק שעועית מהיר וקל להכנה בנוסח דרוזי מסורתי, שניתן לטבען, רוטב לאורז [ 40 דק' בישול] מתכונים נוספים ניתן למצוא באתר - http://druzecuisine.com/ מרק שעועית מהיר כתוספת לאורז לבן, מתכון דרוזי מסורתי קל להכנה שניתן לטבען, מתוך סודות המטבח הדרוזי.

נעים לעקוב אחרי

בשרים | Meats מאכלים לחג הפסח

שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק

לרגל חג הפסח חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מביאה ומגישה מתכון חגיגי לשוק טלה, עסיסי וטעים להפליא, בשילוב טבליות התיבול מתוצרתה, אשר הופכות את ההכנה לפשוטה במיוחד. מתאים להגשה בערב ליל הסדר ובכלל לארוחות החג החגיגיות. פשוט לבשל בחג עם מוצרי "דורות".
שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק של 'מוצרי דורות' | עיבוד: שולי סונגו
שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק של 'מוצרי דורות' | עיבוד: שולי סונגו

כשבוע לפני חג הפסח העמוס מטלות; ניקיונות, תיאומים בהם מי ישב בשולחן ערב ליל הסדר, איזה בגדים נקנה ולרגע גם נדמה שאלת מיליון הדולר, מה יהיה האוכל שיוגש, אחת המנות האהובות על כותבת שורות אלו לעצמה וכהכנה לאורחים שלה; שוק טלה; נכון, הוא עשוי ומוגש בעשרות מיני וריאציות, כמו זה המובא כאן, למשל; שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק, בהחלט מנה מרשימה, חגיגית, פשוטה מאוד להכנה, גם לשף וגם להכי חובב הבישול צפויה עדנה וליקוק שפתיים בסיומה. 

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן נעיםבפייסבוקאו בטוויטר.

לרגל חג הפסח חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מביאה ומגישה מתכון חגיגי לשוק טלה, עסיסי וטעים להפליא, בשילוב טבליות התיבול מתוצרתה, אשר הופכות את ההכנה לפשוטה במיוחד. מתאים להגשה בערב ליל הסדר ובכלל לארוחות החג החגיגיות.

◄ מצרכים (ל- 4 מנות):

  • 1.5 ק"ג שוק טלה, עם העצם,
  • רבע כוס שמן זית,
  • 1 כרישה חתוכה לפרוסות,
  • 4 טבליות שום כתוש דורות,
  • 2  טבליות פטרוזיליה דורות,
  • 600 גרם פול ירוק,
  • 300 גרם תחתיות ארטישוק,
  • 3 כוסות מים,
  • חצי כוס יין לבן,
  • מלח ופלפל.

◄ אופן ההכנה:

  1. במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את שוק הטלה מכל הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.מוציאים את השוק מהמחבת ומניחים בצד.
  2. מוסיפים למחבת את הכרישה, הארטישוק, טבליות השום והפטרוזיליה, ומערבבים.מוסיפים את היין הלבן והמים.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את כל הירקות מהמחבת לתוך תבנית אפייה ומניחים מעל את השוק. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי.
  4. מוציאים את התבנית, מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים לעוד רבע שעה לתנור.
  5. מוציאים את השוק, פורסים ומגישים בתוספת הירקות.

  חברת "דורות"

דורות | מוצרי שום ותיבול מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק של מוצרי תיבול קפואים בארץ ובעולם. החברה הוקמה בשנת 1992 והיא בבעלות מלאה של קיבוץ דורות. לקיבוץ 15,000 דונם של גידולי שדה – שום ועשבי תיבול – הנקטפים, נקצצים מיד, נארזים ומוקפאים בתהליך ייחודי של הקפאה מהירה, השומר על טעמם, טריותם וערכם התזונתי לעומת מוצרי תיבול יבשים.

מאז הקמתה החברה זכתה להצלחה רבה, וכיום דורות, מוצרי שום ותיבול, הינה הספק הגדול ביותר במדינה ל'מוצרי תיבול טריים קפואים'.

_________

■ הובא באדיבות יחסי ציבור | אסטרטגיה שיווקית | ייעוץ תקשורתי | דוברות מירב בורמד 'Burmad' בבעלותה של מירב בורמד ומנוהל על ידה. מירב היא בעלת ותק וניסיון של למעלה מ- 16 שנים בתחום. משרדה מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; "דורות" פרימור", "מעדני יחיעם", "עינת" ו"אחוה" ולקוחות נוספים בתחום הנדל"ן, תעשייה ואיכות הסביבה ולקוחות נוספים בתחום המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.




  • דילוג לתוכן