אוכל נעים | Foods חג שבועות מבזקים חדשות ‘כאן ישראל’ מזון ומוצריו סוכרת | סכרת צרכנות

“קו-קווים” סדרת חטיפים אפויים לאירוח – מרכיבים טבעיים בלבד

המותג FREE מציג "קו-קווים" סדרת חטיפים אפויים לאירוח - מרכיבים טבעיים בלבד | צילום: אפרת אשל | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©
"קו-קווים" חטיפים אפויים
המותג Free, מציע לחג שבועות: סדרת חטיפים אפויים לאירוח - מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר . "קו-קווים" מגיע ב-3 טעמים ייחודיים: זיתים ועגבניות –טבעוני! רוזמרין- טבעוני! ו-פקורינו - גבינה איטלקית אמיתית! ◄ מושלם לאירוח, לנשנוש עם ממרחים ומטבלים שונים או סתם ככה מהשקית...◄ כשר למהדרין  - בד"צ מנשסתר ◄ מחיר מומלץ  לצרכן :9.90-12.90 ₪.
המותג FREE מציג "קו-קווים" סדרת חטיפים אפויים לאירוח - מרכיבים טבעיים בלבד | צילום: אפרת אשל | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©
“קו-קווים” חטיפים אפויים

המותג Free, מציע לקראת חג שבועות, סדרת חטיפים אפויים, העשויים מרכיבים טבעיים בלבד וללא תוספת סוכר, תחת השם; “קו-קווים”. החטיפים קו-קווים, מוצעים בשלושה טעמים ייחודיים; שניים מהם טבעוניים ואחד עם גבינה איטלקית אמיתית: קו -קווים עם זיתים ועגבניות (טבעוני), קו-קווים עם רוזמרין (טבעוני), קו-קווים עם ‘גבינת פקורינו’.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

פקורינו היא גבינה איטלקית קשה ומלוּחה מ’חלב כבשים‘. שמה המלא, “פקורינו רומאנו” מרמז  שמוצאה הוא מן העיר רומא. עם זאת, בשנים האחרונות מיוצרת פקורינו בעיקר באי סרדיניה. ישנן גם פקורינו טוסקאנו ו-פקורינו סארדו אשר טעמן פחות מלוּח.

השימוש בפקורינו רומאנו הוא לרוב על ידי גירור ובעיקר במנות פסטה. בשתי האחרות משתמשים בעיקר ב-כריכים.

קו-קווים, הוא חטיף המיוצר במאפיית בוטיק איטלקית בעיר מילאנו ומתמחה בייצור חטיפים אפויים מגוונים ובראשם גריסיני (לחמים צרים יבשים וארוכים, בעלי צורת עיפרון המקובלים במטבח האיטלקי ומוגשים בראשית הארוחה כ-מתאבן).

גריסיני נחשבים לסמל קולינרי של איטליה ולמאפה האיטלקי הפופולארי ביותר בכל הזמנים לאירוח, מטבלים, מנות פתיחה, בשילוב עם מרקים ועוד.

יצרני קו- קווים, מעידים על החטיף שלהם כי הינם חטיפים אפויים השומרים על הערכים האיטלקיים המעולים! הם עשויים מ 100% רכיבים טבעיים וכן, זהו המוצר היחיד בקטגוריית חטיפים אפויים בישראל ללא תוספת סוכר ומשמן זית כתית מעולה!

הרכיבים האיטלקיים המשובחים; עגבניות שיוּבשו בשמש, זיתים איכותיים, שמן זית כתית מעולה, גבינת פקורינואמיתית! (גבינה צהובה קשה, איטלקית שעשויה מחלב צאן ומיוצרת במחלבה יהודית בעיר רומא, הנחשבת כשרה וגם איטלקית אמיתית) מעניקים לחטיף את תכונותיו האיכותיות והופכים אותו לחוויה קולינרית מעולם אחר.

ממשרד “דניאלה רייבנבך תקשורת” המתמחה במתן שירותי יחסי ציבור, דוברות וייעוץ תקשורתי בבעלות דניאלה רייבנבך נמסר לפורטל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה באמצעות התקציבאית הגב’ רותם, כי קו-קווים, מושלם לאירוח, לנשנוש עם ממרחים ומטבלים שונים או סתם ככה מן השקית…

טיפ לחג השבועות – מומלץ להגישם כמתאבן לצד ממרחי עגבניות ו-פסטו ומתבלי גבינה עשיריםחטיפי קו-קווים, הינם כשרים למהדרין – בד”צ מנשסתר. מחיר מומלץ לצרכן; 9.90-12.90 ₪. ניתן להשיג ברשתות המזון והשיווק והחנויות המובחרות.

About the author

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל ("כאן נעים") בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 68, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ול-חלי נעים, סבא מאושר ל-4 נכדות ונכד; רפאל, אוריאן, מילה שרה, אריאל ו-עלמה. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

דילוג לתוכן