
סיפור של הצלחה; קבוצת נתיב פיתוח נדל”ן, העוסקת ביזמות פרויקטים לבניה למגורים ולמסחר, הודיעה, כי סיימה את שיווק ‘פרויקט נתיב ים’ בשכונת פסגות ים בעיר קריית ים, ומכרה את כל הדירות. בשבוע האחרון, נחתמו עסקאות לשתי הדירות האחרונות בהיקף כולל של 3.7 מיליון שקלים.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
‘קבוצת נתיב‘ מכרה דירת 4 חדרים בקומה ה-13 בבניין השלישי בשטח של כ-105 מטר רבוע עם מרפסת בשטח של כ- 15 מטר רבוע, חניה ומחסן (הדירה שימשה כדירה לדוגמא בפרויקט).
בעסקה אחרת נמכרה דירת 4.5 חדרים בקומה ה-15 בבניין הרביעי, בשטח שלכ-111 מטר רבוע ומרפסת בשטח של כ-18 מטר רבוע, חניה ומחסן. שתי הדירות, נמכרו במחיר של 1.850 מיליון ₪, כל אחת.
פרויקט “נתיב ים” כולל 4 מגדלים בני 17 קומות עם סה”כ כ-300 דירות שנמכרו בשוק החופשי. תמהיל הדירות בפרויקט מגוון ורחב במיוחד, וכולל דירות בנות 3, 4, 4.5, 5 ו-6 חדרים מרווחות ופנטהאוזים במפרט גבוה.
במרכז הפרויקט נבנה פארק רחב ידיים עם פינות משחק, שבילי גישה והצללה, מרחבים ירוקים ועוד.
יושב ראש ובעלים של קבוצת נתיב פיתוח נדל”ן, מר שמחה גרידינגר, מספר, כי; “פרויקט משך ביקושים גבוהים הודות ל’סביבת מגורים שלימה‘ המעניק, מיקום מעולה, רמת חיים גבוהה, שטחים קהילתיים פתוחים ,קרבה לים וכן נוף מרהיב, פארק ירוק במתחם ו’נגישות תחבורתית‘ מצוינת.
עולה, כי מרבית הרוכשים ב’פרויקט נתיב ים‘ מאזור חיפה וה-קריות. רובם “משפרי דיור” תושבי קרית ים, ולצידם משפרי דיור מהעיר חיפה והקריות הסובבות אותה”.
במהלך השיווק, מציין גרידינגר; “נרשמה תופעה של כמה בני משפחה אחת אשר קנו מספר דירות, כדי לגור בסמיכות“.
█ בפריסה ארצית, קבוצת נתיב, בונה ומתכננת כיום כ-11,000 יחידות דיור – כ-7,500 דירות במסגרת התחדשות עירונית
פרויקט נתיב ים שנבנה ב-שכונת פסגות ים המבוקשת בעיר קריית ים המתפתחת, מציע לדייריו חוויית מגורים בשכונה פרטית, בסביבה איכותית ומתקדמת הכוללת גם; ריאה ירוקה, טיילת מרהיבה, מסעדות ומרכזי מסחר, מבני ציבור ומתחם מסחרי.
הדיירים, נמסר, ייהנו משירותי קהילה ותשתיות הקיימים בשכונה, וכן מנגישות תחבורתית גבוהה לתחנת הרכבת והמטרונית.
לסיפור של הצלחת קבוצת נתיב פיתוח, רקע של פעילות ענפה בקריית ים, עם קרוב ל-2,500 יחידת דיור, בשלבי תכנון וביצוע שונים.
הפרויקט המשלב ביניהן; ‘מחיר למשתכן‘ ו’שוק חופשי‘ בצמידות ל-שכונת סביוני ים, ובו 6 בניינים עם כ-300 דירות; שכונה יוקרתית סגורה על קו הים בשכונת נווה חוף.
מטעם משרד יחסי ציבור לענף הנדלן הוותיק של ’ארנה פרי יחסי ציבור’, נמסר באמצעות הגב’ הילה גוטמן לפורטל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ כי; זאת ועוד, לחברת נתיב פיתוח, תכניות התחדשות עירונית בעיר קרית ים עם פוטנציאל לבניית מעל 3,000 יחידת דיור.
בפריסה ארצית, קבוצת נתיב, בונה ומתכננת כיום כ-11,000 יחידות דיור – כ-7,500 דירות במסגרת התחדשות עירונית והשאר בפרויקטים יזמיים על קרקעות שבבעלותה בכל רחבי הארץ, כולל פרויקטים בפריים לוקיישן בקו ראשון ל-ים ובלב אזורי הביקוש.
קבוצת נתיב, מביאה עימה לפרויקטים שהיא מקדמת כיום עוצמה ידע וניסיון רב של 30 שנה עם אלפי דירות שאוכלסו.