ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

בשרים | Meats דברי מאפה מתכוני תוספות מתכונים | recipesisrael.co.il מתכונים ליום העצמאות

פרחי בצק עלים וסלמי – מתכון טעים ויפיפה של “מעדני יחיעם”

בצק עלים הוא בצק המשמש למאפים שונים, ובפרט מאפים ממולאים; בורקס, טארט טאטן, קרם שניט, שוסון או פום (מאפה מבצק עלים בצורת "חצי עיגול" במלית תפוחים), הבצק עשוי ממספר רב של שכבות שביניהן מפריד שומן. בדרך כלל מוצרי בצק העלים מקוררים היטב לפני אפייתם. אפיית בצק העלים נעשית בחום גבוה.
0
0
פרחי בצק עלים עם נקניק | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©
פרחי בצק עלים עם נקניק

בצק עלים נמכר כשהוא מוכן לאפיה ומוקפא, לפני השימוש בו יש להפשירו לטמפרטורת החדר. ניתן להשתמש בו למתכונים שונים החל מבורקס בילויים שונים ולב בעוגות ועוגיות . השימוש בבצק עלים מוכן, חוסך עבודה וזמן. צריך להכין רק את המילוי. 

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ בפייסבוק’ או ב’טוויטר’.

לרגל החזרה לשגרה מציעה חברת “מעדני יחיעם” המייצרת מעדני בשר, נקניקים ופסטרמה הישראלית המובילה, בהשגחת הרבנות ובכשרות מהדרין של עטרה בית יוסף וקהילות, מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי.

המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא תאמינו עד כמה שזה טעים.

פרחי בצק עלים וסלמי

מצרכים (לכ-12 יחידות);

  • 150 גרם נקניק סלמי צרפתי של “מעדני יחיעם“,
  • 1 קילוגרם בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן,
  • 2-3 כפות חרדל דיז’ון,
  • 1 ביצה להברשה.

אופן ההכנה;

מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.

חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.

מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.

מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.

מגלגלים כל רצועה ל”פרח“, מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.

מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.

בתיאבון!

מירב בורמד, יחצ
מירב בורמד

מתכון זה, הובא באדיבות לפורטל כאן ישראל | kanisrael  | כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’ באמצעות מנהלת יחסי ציבור של חברת “מעדני יחיעם” הגב’ מירב בורמד יחסי ציבור-אסטרטגיה שיווקית-ייעוץ תקשורתי- דוברות.

משרד Burmad בבעלותה של מירב בורמד היא בעלת ותק וניסיון של למעלה מ- 20 שנים בתחום.

המשרד, מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; אבוקדו גרנות, פרימור, מעדני יחיעם, עינת ו-אחוה ולקוחות נוספים בתחום הנדלן, התעשייה ואיכות הסביבה ולקוחות נוספים בתחום המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.

משרד Burmad; רח’ כהנוביץ’ 5, העיר רחובות מיקוד 76427, 050-665625608-9465356.

0
0



אודות הכותב

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל (כאן נעים) בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 67, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ולקצינה בקבע; חלי נעים, סבא מאושר ל-4 נכדות; אוריאן, מילה שרה, אריאל ו-עלמה. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

דילוג לתוכן