יום הפיצה הוא חגיגה של אחד המאכלים האהובים והפופולריים בעולם – פיצה! על פירובי הבוט👋🏻בינה מלאכותית בשפה העברית אותה אפשר לשאול אותה הכל! הוא נצפה בדרך כלל ב-9 בפברואר בכל שנה, גם היום המיוחד הזה, אם כי מקומות מסוימים עשויים לחגוג אותו בתאריכים שונים. קבלו מתכון של ‘פיצה דקה’ בתוך רבע שעה ובקוטר כ-30 ס”מ המספיקה לכ-4 אנשים באדיבות הוסטס (Hostess) מותג אהוב בקרב הצרכנים שהוקם בשנת 1998 שבתחילת דרכו החל לשווק מטהרי אוויר…
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
לאור הצלחת המותג בארץ, החלה אינטרסן לשווק מוצרים נוספים ל-כלים חד פעמיים, מוצרי בישול ואפייה, אביזרי ניקיון והיגיינה, העומדים בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
ב-יום הפיצה, אנשים מתמכרים לטעמי הפיצה והווריאציות האהובות עליהם, בין אם זו מרגריטה קלאסית, פיצה של חובבי בשר, תענוג ירקות או כל שילוב יצירתי אחר.
זו הזדמנות מצוינת להתכנס עם חברים או משפחה, להזמין פיצה מהפיצרייה האהובה עליכם, או אפילו להכין פיצה ביתית משלכם.
אז, סמנו את היומן שלכם והתכוננו לחגוג את יום הפיצה וליהנות מפרוסה או שתיים מהמנה הטעימה הזו!
כידוע פיצה היא מאכל פופולרי שמקורו באיטליה. הוא מורכב בדרך כלל מבסיס לחם שטוח עם רוטב עגבניות, גבינה ותוספות שונות, שיכולות לכלול; ירקות, בשרים ומרכיבים אחרים.
פיצה נאפית לעתים קרובות בתנור והיא ידועה בטעמה הטעים וברבגוניותה.
לגבי היכן ניתן למצוא פיצה, היא זמינה בהרבה מדינות ברחבי העולם. אתה יכול למצוא פיצה בפיצריות, מסעדות, רשתות מזון מהיר, ואפילו בחלק מחנויות המכולת.
בנוסף, מפעלים רבים מציעים שירותי משלוחים, המאפשרים לכם ליהנות מפיצה מהנוחות של ביתכם.
הכנת פיצה ביתית יכולה להיות פעילות מהנה לילדים ולכל המשפחה. הכנתה אינה מסובכת, מהירה ואפילו אינה דורשת מצרכים רבים.
כדי שהתהליך, יהיה פחות מלכלך ודביק, רצוי לבצע את כל ההכנות על גבי נייר אפייה.
הוא יכול לשמש משטח עבודה מוגדר, יגרום לבצק לא להידבק לתחתית ויהפוך אתה לקריספית וטעימה.
לכבוד ‘יום הפיצה‘ שיערך השנה היום ה- 9 בפברואר לפניכם מתכון ל’פיצה דקה‘ בתוך רבע שעה של עבודה באדיבות המותג הוסטס. פרסו נייר אפייה וגשו למלאכה!
המתכון לפיצה בקוטר כ-30 ס”מ המספיקה לכ-4 אנשים. זמן הכנה כולל; 15 דקות.
🍕מרכיבים לבצק פיצה;
- 1 כפית של שמרים יבשים,
- חצי כפית סוכר לבן,
- 3/4 כוס מים פושרים,
- 2 כוסות קמח רב תכליתי,
- 1/2 כפית מלח,
- תוספות לפי טעם אישי,
- נייר אפייה.
🍕אופן הכנת הבצק;
בקערה קטנה ממיסים את השמרים והסוכר במים פושרים. מניחים את הקערה בצד למשך כ-5 עד 8 דקות בכדי לאפשר לשמרים להתרכך ולתסוס.
מערבבים כוס ושלושת רבעי של קמח יחדיו עם המלח בקערה גדולה נפרדת, יוצקים לתערובת השמרים ובוחשים היטב עד שהבצק מתגבש.
מפזרים מעט קמח על נייר האפייה האפיה, מעבירים אליו את הבצק וממשיכים ללוש לשתי דקות נוספות עד שמתקבל בצדק אחיד. אם הבצק עדיין דביק מידי ניתן להוסיף את רבע כוס הקמח שנותרה.
לאחר מכן, מרדדים את הבצק לצורה הרצויה, עיגול או מלבן. מניחים נייר אפייה משומן בתבנית התנור ומעבירים אליה את הבצק.
🍕רוטב עגבניות;
השתמשו ברטבים מוכנים על בסיס 100% עגבניות טריות. הוסיפו עגבנייה טרייה מגורדת, עלי בזיליקום, אורגנו לפי הטעם, תבלינים יבשים של מלח, פלפל ומעט אבקת שום לאוהבים.
צקו את הרוטב על גבי בצק הפיצה, המוכן והוסיפו תוספות שאתם אוהבים; מוצרלה מגורדת/תערובת של גבינות/זיתים/עלי בזיליקום/פלפלים ירוקים קצוצים/עגבניות שרי/פטריות פרוסות או כל תוספת אחרת.
חממו את התנור ל-220 מעלות והניחו לפיצה להתבשל למשל; 8-10 דקות עד להזהבתה.
בתאבון ויום הפיצה שמח לכולם!
■ המתכון הובא לאתר כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה באדיבות המותג הוסטס באמצעות עידן בץ | משרד יחסי ציבור.
הוסטס (Hostess) מותג אהוב בקרב הצרכנים הוקם בשנת 1998, מותג מוביל מבית אינטרסן ובתחילת הדרך החל לשווק מטהרי אוויר.
לאור הצלחת המותג בארץ, החלה אינטרסן לשווק מוצרים נוספים ל-כלים חד פעמיים, מוצרי בישול ואפייה, אביזרי ניקיון והיגיינה, העומדים בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
תחת שם מותג האירוח (הוסט-ס) המוצרים רדיד אלומיניום | נייר אפייה | שיפודי עץ | שקיות צליה | תבניות אלומיניום, זמינים באופן נרחב.