חג סוכות שמח

101 הזעקת עזרה מדא

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

101 הזעקת עזרה מדא

דברי מאפה עוגות

עוגה בחושה עם ממרח טחינה סילאן וקוקוס – אחוה יצרנית טחינה

"אחוה" יצרנית הטחינה מגישה לחורף נעים, מתכון קל הכנה ומפנק: אין ספק שמדובר בעוגה עוגה בחושה נפלאה לאירוח, להגשה כקינוח ולנשנוש מתוק לצד שתייה חמה. חורף חם ונעים!
0
0
עוגה בחושה עם ממרח טחינה סילאן וקוקוס
עוגה בחושה עם ממרח טחינה סילאן וקוקוס

עם פתיחת עונת החורף והתקררות הטמפרטורות, מגישה חברת “אחוה”, יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מתכון של עוגה בחושה, קלה להכנה ובעלת מרקם נעים, בשילוב ממרח טחינה עם סילאן של אחוה. אין ספק שמדובר בעוגה נפלאה לאירוח, להגשה כקינוח ולנשנוש מתוק לצד שתייה חמה. חורף חם ונעים!

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או בטוויטר.

השימוש במתכון בממרח טחינה עם סילאן מתוצרת “אחוה” (כשר פרווה בהשגחת בד”צ העדה החרדית ירושלים). מחיר מומלץ לצרכן; 11 – 13 שקלים לאריזת 400 גרם.

◄ מצרכים;

(ל-2 עוגות אינגליש קייק);

  • 1.5 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (12 גרם)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס סוכר חום
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית תמצית רום
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה צמחית
  • 3/4 כוס ממרח טחינה עם סילאן משומשום מלא של “אחוה”
  • 1/2 כוס שוקולד צ’יפס

◄ אופן ההכנה;

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ומצפים את התבנית בשכבת קוקוס, כולל בדפנות.
  2. מנפים את הקמח, אבקת הסוכר והקוקוס ומניחים בצד.
  3. מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר למשך כ- 3 דקות ומוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה עד שהיא נטמעת בתערובת.
  4. מוסיפים את ממרח הטחינה סילאן, הרום אל תוך תערובת הקמח, אבקת אפייה והקוקוס ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבניות, מוסיפים מעט שוקולד צ’יפס ואופים למשך כ- 30 דקות.
  6. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה ומקררים היטב לפני ההגשה.

חורף נעים עם “אחוה” יצרנית הטחינה.

0
0



דילוג לתוכן