
בשלהי הימים של חוסר ודאות, כששגרת החיים מתעוררת והלב מחפש רגע של נחמה – אין כמו מתכון ביתי, פשוט ומנחם, שמביא את כל המשפחה אל השולחן סביב טעם מוכר ואהוב. אבוקדו, פרי עשיר בוויטמינים, מינרלים ושומנים בריאים, ידוע גם בתרומתו לתחושת שובע ולבריאות הלב, מה שהופך אותו לבחירה מצוינת בכל ארוחה.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה‘ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
“חקלאי גרנות“, מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל, מגישה מתכון לסלט קרמי, עשיר בטעמים, עם טוויסט;
סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת. הסלט קל להכנה, מתאים כארוחת בוקר מושלמת או כממרח מפנק לצד לחם טוב, כי גם בזמנים של אי שקט, מגיע לכולנו רגע של טעם טוב.
🥑מצרכים (לכ-2-3 מנות);
- 2 אבוקדו מוכנים לאכילה של “חקלאי גרנות“,
- 1 כפית חרדל רגיל או גרגרים,
- 2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי,
- 2 ביצים קשות מגוררות בפומפייה,
- מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
🥑אופן ההכנה;
- בקערה מועכים את האבוקדו עד למרקם קרמי אך לא חלק מדי.
- מוסיפים את החרדל, מיץ הלימון, ביצה מגוררת אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
- מגרדים מעל את הביצה הקשה השנייה ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס.
- מגישים לצד לחם טרי ואיכותי, או לצד טוסט, קרואסון או בייגל.
- אפשר להוסיף מעט בצל סגול קצוץ דק, כוסברה או צ’ילי טרי – למי שאוהב טעמים נועזים יותר.
________

■ המתכון הובא באדיבות משרד יחסי ציבור | אסטרטגיה שיווקית | ייעוץ תקשורתי | דוברות מירב בורמד ‘Burmad’ בבעלותה של מירב בורמד ומנוהל על ידה.
מירב היא יועצת שיווק בעלת ותק וניסיון של למעלה מ-20 שנים בתחום. משרדה מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; “חקלאי גרנות“, “דורות” פרימור“, “מעדני יחיעם“, “עינת“, “אחוה” ועוד.
כמו כן, למשרד ‘Burmad’ יש לקוחות נוספים בתחום ה-נדלן, תעשייה ו-איכות הסביבה ולקוחות נוספים בתחומי; המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.