בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה

בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה – יום בחיי מנהל פארק מים - כאן חדשות | אלכוהול מוברח בתוך לחם, דיווח על קקי במגלשה ומכות עם כסאות פלסטיק. כתבתם של דורון סולומונס ואורן אהרוני.

"לא מאמין במזל בלוטו – זה מתמטיקה"

"לא מאמין במזל בלוטו - זה מתמטיקה": ריאיון עם סטפן מנדל, האיש שפיצח את שיטת הלוטו, אחרי הפרק אודותיו בתוכנית זמן אמת בכאן 11.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

סליחה על השאלה❓ עונה 2 | אוטיסטים

סליחה על השאלה❓ עונה שנייה לתכנית האהובה זוכת פרס האקדמיה 🏆 שעושה את העולם מקום יפה יותר! הצצה כנה ואינטימית לחייהן של קבוצות שמתמודדות עם סטיגמות חברתיות באמצעות שאלות שנשאלו על ידי הצופים. ערוץ כאן 11.

זן נדיר – גורים

גורים - חזרזירים בפי'גמות, שפני סלע משחקים תופסת, פעוטון של יעלים, ותיעוד מיוחד של גורי זאב, מרגע ההמלטה במאורה ועד אימוני הציד שלהם. במאי תסריטאי וקריין: יגאל מוסקו.

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

מציאת גופת מנהיג הילידים באמזונס – סערה בברזיל

מציאת גופתו של מנהיג הילידים באמזונס מעוררת סערה בברזיל. כאן חדשות | חדשות הלילה עם יאיר ויינרב.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עוף ראש השנה

סוכריות פילו במוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם

מעדני יחיעם מגישה לראש השנה מוצר חדש מתוצרתה: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף עם פטריות. המוצר החדש מבוסס על מתכון ידע צרפתי ומכיל כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים המתאים כמנה חגיגית בראש השנה, כממרח נפלא על צנימים, כבסיס לסנדוויצ'ים וכמילוי לבצקים שונים.
מתכון סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
מתכון סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם | עיבוד צילום: שולי סונגו ©

חברת "מעדני יחיעם" מגישה לרגל ראש השנה  מתכון חגיגי ונפלא ל"סוכריות" עשויות בצק פילו וממולאות מוס כבד עוף של יחיעם, בטעם עשיר ומקורי, ורכיבים נוספים היוצרים מאפה טעים ויפה שיקשט כל שולחן חג.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או בטוויטר.

פָּטֶה (בצרפתית: Pâté) שבמהלך הכנתו מוקצפים חלק ממרכיביו מכונה לעתים "מוס" הוא עשוי לרוב תערובת טחונה של כבד. מתכונים שונים של פטה כוללים בנוסף פטריות,עשבי תיבול, תבלינים, יין ועוד המשבחים ומעדנים את טעמו.

הפטה המפורסם ביותר הוא פואה גרא הצרפתי, העשוי כבד אווז.

מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת מוס כבד עוף ומשיקה מוצר חדש מתוצרתה: כבד קצוץ. המוצר החדש מבוסס על מתכון מבית "אמא" ומכיל  כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים.

סדרת מוצרי מוס כבד עוף כוללת שני מוצרים בסגנון ובטעם צרפתי: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות. המוצרים נמכרים באריזות של 140 גרם, בקופסאות עם מכסה בעיצוב יוקרתי, לשימוש חוזר ונוח במוצר.

מוצרי מוס הכבד מבוססים על ידע צרפתי ומיועדים למריחה על לחמים שונים וקרקרים, כבסיס לסנדוויץ"' ולאירוח. המוצרים מכילים כ- 38% כבד עוף ואינם מכילים מונוסודיום גלוטומט וגלוטן.

מוצרי "מעדני יחיעם" משווקים בכל רשתות השיווק המובילות ובמעדניות המובחרות בארץ. כמו כן, נחשבת יחיעם ל"שחקן" בולט בייצור לשוק המוסדי והביטחוני.

מעדני יחיעם זוכים לפופולריות רבה גם ברחבי העולם. כ- 25% מהייצור מיוצא למדינות שונות ובהן ארצות הברית, אנגליה וצרפת.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, קיימת דרישה הולכת וגוברת למעדני בשר אניני טעם ואיכותיים. "בהמשך להצלחת סדרת מוס כבד אשר הושקה לפני מספר חודשים וזוכה להצלחה רבה, אנו שמחים להציע מוצר חדש ונוסף בסדרה, כבד קצוץ, ולאפשר ללקוחותינו ליהנות ממוצרים שמאוד פופולריים באירופה ועד היום לא היו בשוק הישראלי, לא באיכותם ולא בצורת אריזתם".

סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה

█ מצרכים לכ-12 יחידות:

  • 1 מיכל מוס כבד עוף יחיעם (140 גרם)
  • 1/2 חבילה פילו מקמח מלא (250 גרם)
  • צרור גבעולי עירית
  • צרור עלי בזיליקום
  • 2 ביצים בגודל בינוני
  • 2-3 בטטה קלופה
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • תרסיס שמן זית
  • 3 כפות פרג או קצח לקישוט.

 אופן ההכנה:

1. קולפים את הבטטה וחותכים למלבנים ארוכים בגודל של 6X2 ס"מ. מרתיחים מים ומלח בסיר בינוני ומבשלים כחצי בישול. מסננים היטב ומניחים בצד.
2. שולקים את הביצים ומגרדים בפומפייה דקה. מערבבים יחד עם השן הכתושה ומניחים בצד.
3. להכנת הפילו: חותכים את דפי הפילו לריבועים בגודל 10X14 ס"מ. מרססים מלבן פילו ומניחים עליו מלבן נוסף משומן אף הוא.
4. ממלאים בשכבות: בקצה כל מלבן לאורך מניחים 1 כפית גדושה מוס כבד עוף "יחיעם", מלבן בטטה, מעט ביצה מגורדת ועלה בזיליקום. מהדקים היטב ומגלגלים עד לקבלת אצבע ארוכה. "מכווצים" את הקצוות ויוצרים צורה של סוכרייה. במידת הצורך מהדקים באמצעות קיסם. מרססים שמן במעטה החיצוני וזורים פרג או קצח.
5. מכניסים לאפיה מהירה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. לפילו דרושות דקות בודדות של אפיה ויש להיזהר מהשחמת יתר. לאחר שהפילו מזהיב, יש לקרר בטמפרטורת החדר.

מעדני יחיעם

מעדני יחיעם, הינו מפעל ליצור מעדני בשר, נקניקים ונקניקיות. המפעל נמצא בקיבוץ יחיעם אשר ממוקם באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי. במפעל עובדים כ- 150 איש בצוותא, חברי קיבוץ ואנשים מכל ישובי וכפרי הסביבה.

סיסמת מעדני יחיעם היא "נקניק בוטיק" משקפת את האסטרטגיה המפעלית הדוגלת בפיתוח מוצרים איכותיים וטעמים מיוחדים. יחיעם מביאים לצרכנים בארץ ובחו"ל מזה כ- 40 שנים, את הטעם האיכות והמסורת של מעדני בשר מעושן, נקניקים ונקניקיות, מהארץ ומהעולם.

כל זאת תוך הקפדה על חדשנות טכנולוגית ובקרת איכות ברמה הגבוהה ביותר הקיימת בארץ ובעולם.

בנוסף לכך, בחברת מעדני יחיעם שוקדים על פיתוח סדרות חדשות של נקניקים, פסטרמות ונקניקיות, המבוססים על טכנולוגיות חדשות העונות על דרישות השוק והרגולציה המתעדכנים (מוצרים מ- 100% רכיבים טבעיים, מוצרים ללא חומרים משמרים ועוד).

מעדני יחיעם הנם כשרים ומיוצרים כולם תחת השגחת רבנות מטה אשר והשגחת הרבנות הראשית בישראל כמו כן, החברה מייצרת ומשווקת מוצרים בכשרויות מהדרין שונות. "מעדני יחיעם" הינו אחד המפעלים המובילים בתחום בארץ, וכמו כן אחד מהמובילים את ייצוא מוצרי הנקניק בארץ.




דילוג לתוכן