מבזקי כאן ישראל

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עוף ראש השנה

סוכריות פילו במוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם

מעדני יחיעם מגישה לראש השנה מוצר חדש מתוצרתה: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף עם פטריות. המוצר החדש מבוסס על מתכון ידע צרפתי ומכיל כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים המתאים כמנה חגיגית בראש השנה, כממרח נפלא על צנימים, כבסיס לסנדוויצ'ים וכמילוי לבצקים שונים.
מתכון סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
מתכון סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם | עיבוד צילום: שולי סונגו ©

חברת “מעדני יחיעם” מגישה לרגל ראש השנה  מתכון חגיגי ונפלא ל”סוכריות” עשויות בצק פילו וממולאות מוס כבד עוף של יחיעם, בטעם עשיר ומקורי, ורכיבים נוספים היוצרים מאפה טעים ויפה שיקשט כל שולחן חג.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או בטוויטר.

פָּטֶה (בצרפתית: Pâté) שבמהלך הכנתו מוקצפים חלק ממרכיביו מכונה לעתים “מוס” הוא עשוי לרוב תערובת טחונה של כבד. מתכונים שונים של פטה כוללים בנוסף פטריות,עשבי תיבול, תבלינים, יין ועוד המשבחים ומעדנים את טעמו.

הפטה המפורסם ביותר הוא פואה גרא הצרפתי, העשוי כבד אווז.

מעדני יחיעם“, יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת מוס כבד עוף ומשיקה מוצר חדש מתוצרתה: כבד קצוץ. המוצר החדש מבוסס על מתכון מבית “אמא” ומכיל  כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים.

סדרת מוצרי מוס כבד עוף כוללת שני מוצרים בסגנון ובטעם צרפתי: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות. המוצרים נמכרים באריזות של 140 גרם, בקופסאות עם מכסה בעיצוב יוקרתי, לשימוש חוזר ונוח במוצר.

מוצרי מוס הכבד מבוססים על ידע צרפתי ומיועדים למריחה על לחמים שונים וקרקרים, כבסיס לסנדוויץ”‘ ולאירוח. המוצרים מכילים כ- 38% כבד עוף ואינם מכילים מונוסודיום גלוטומט וגלוטן.

מוצרי “מעדני יחיעם” משווקים בכל רשתות השיווק המובילות ובמעדניות המובחרות בארץ. כמו כן, נחשבת יחיעם ל”שחקן” בולט בייצור לשוק המוסדי והביטחוני.

מעדני יחיעם זוכים לפופולריות רבה גם ברחבי העולם. כ- 25% מהייצור מיוצא למדינות שונות ובהן ארצות הברית, אנגליה וצרפת.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, קיימת דרישה הולכת וגוברת למעדני בשר אניני טעם ואיכותיים. “בהמשך להצלחת סדרת מוס כבד אשר הושקה לפני מספר חודשים וזוכה להצלחה רבה, אנו שמחים להציע מוצר חדש ונוסף בסדרה, כבד קצוץ, ולאפשר ללקוחותינו ליהנות ממוצרים שמאוד פופולריים באירופה ועד היום לא היו בשוק הישראלי, לא באיכותם ולא בצורת אריזתם”.

סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה

█ מצרכים לכ-12 יחידות:

  • 1 מיכל מוס כבד עוף יחיעם (140 גרם)
  • 1/2 חבילה פילו מקמח מלא (250 גרם)
  • צרור גבעולי עירית
  • צרור עלי בזיליקום
  • 2 ביצים בגודל בינוני
  • 2-3 בטטה קלופה
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • תרסיס שמן זית
  • 3 כפות פרג או קצח לקישוט.

 אופן ההכנה:

1. קולפים את הבטטה וחותכים למלבנים ארוכים בגודל של 6X2 ס”מ. מרתיחים מים ומלח בסיר בינוני ומבשלים כחצי בישול. מסננים היטב ומניחים בצד.
2. שולקים את הביצים ומגרדים בפומפייה דקה. מערבבים יחד עם השן הכתושה ומניחים בצד.
3. להכנת הפילו: חותכים את דפי הפילו לריבועים בגודל 10X14 ס”מ. מרססים מלבן פילו ומניחים עליו מלבן נוסף משומן אף הוא.
4. ממלאים בשכבות: בקצה כל מלבן לאורך מניחים 1 כפית גדושה מוס כבד עוף “יחיעם”, מלבן בטטה, מעט ביצה מגורדת ועלה בזיליקום. מהדקים היטב ומגלגלים עד לקבלת אצבע ארוכה. “מכווצים” את הקצוות ויוצרים צורה של סוכרייה. במידת הצורך מהדקים באמצעות קיסם. מרססים שמן במעטה החיצוני וזורים פרג או קצח.
5. מכניסים לאפיה מהירה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. לפילו דרושות דקות בודדות של אפיה ויש להיזהר מהשחמת יתר. לאחר שהפילו מזהיב, יש לקרר בטמפרטורת החדר.

מעדני יחיעם

מעדני יחיעם, הינו מפעל ליצור מעדני בשר, נקניקים ונקניקיות. המפעל נמצא בקיבוץ יחיעם אשר ממוקם באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי. במפעל עובדים כ- 150 איש בצוותא, חברי קיבוץ ואנשים מכל ישובי וכפרי הסביבה.

סיסמת מעדני יחיעם היא “נקניק בוטיק” משקפת את האסטרטגיה המפעלית הדוגלת בפיתוח מוצרים איכותיים וטעמים מיוחדים. יחיעם מביאים לצרכנים בארץ ובחו”ל מזה כ- 40 שנים, את הטעם האיכות והמסורת של מעדני בשר מעושן, נקניקים ונקניקיות, מהארץ ומהעולם.

כל זאת תוך הקפדה על חדשנות טכנולוגית ובקרת איכות ברמה הגבוהה ביותר הקיימת בארץ ובעולם.

בנוסף לכך, בחברת מעדני יחיעם שוקדים על פיתוח סדרות חדשות של נקניקים, פסטרמות ונקניקיות, המבוססים על טכנולוגיות חדשות העונות על דרישות השוק והרגולציה המתעדכנים (מוצרים מ- 100% רכיבים טבעיים, מוצרים ללא חומרים משמרים ועוד).

מעדני יחיעם הנם כשרים ומיוצרים כולם תחת השגחת רבנות מטה אשר והשגחת הרבנות הראשית בישראל כמו כן, החברה מייצרת ומשווקת מוצרים בכשרויות מהדרין שונות. “מעדני יחיעם” הינו אחד המפעלים המובילים בתחום בארץ, וכמו כן אחד מהמובילים את ייצוא מוצרי הנקניק בארץ.




אודות הכותב

שולי סונגו

שולי סונגו, ממשתתפות מערכת אתר כאן ישראל (כאן נעים) עיסוקה העיקרי מנהלת חשבונות מדופלמת עשרות שנים בתחום.

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן