Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מתכוני בשר חגיגיים המשדרגים את ארוחת החג – של שף ברנע שלס

0
0
כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול

אם החמצתם את הארוחה חגיגית במלוא מובן המילה, אזי הינה מגיעה ההזדמנות לתקן ולהפתיע את יקירכם בשני מתכונים חגיגיים לארוחת חגיגית ולשדרוג שולחן החג, הראשון; כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול, השני;  גולאש טלה ושומר מטעם חברת “מרינדו – הבשר מהגולן” באמצעות ברנע שלס – שף, מרינדו אחד העם תל אביב, שם גם ניתן ליהנות מתפריט סנדוויצ’ים נהדר בשילוב עם בשרים משובחים. מלבד זאת, תוכלו להנות גם מקניית בשרים טריים במקום.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

רועי תבור ושותפו איתמר קנדליק, מגדלים החל משנת 2003, טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן. בתחילת הדרך, סופק רוב הבשר אל מסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג. עקב הביקוש הרב, החלו במרינדו – הבשר מהגולן” בשנים האחרונות לשווק בשר ללקוחות פרטיים עד הבית ללא תוספת מחיר.

עוד ב’מרינדו הבשר מהגולן‘  נתחי בשר טלה ובקר חגיגיים ומתובלים בתבלינים ומרינדה וארוזים בוואקום – רק להכניס לתנור ולהגיש. “מרינדו” מציעים גם בשר מוכן, חתוך וטרי, יין, שמן זית, כלי מטבח וכל מה שטוב לחג.

█ כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול

מצרכים (ל- 4 סועדים):

אופן ההכנה;

  1. מחממים תנור ל- 120-130 מעלות.
  2. בסיר עם מעט שמן, “סוגרים” את נתחי הבשר ומניחים בצד.
  3. מכניסים לסיר את הירקותף מטגנים מעט עש שהם מתרככים.
  4. מוסיפים את הבשר, מערבבים קלות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים קלות. מוסיפים את שאר הנוזלים, עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור לכ- 3 שעות לטמפרטורה של 140-150 מעלות.
  6. מגישים כקדרה במרכז השולחן או על מצע של פולנטה או פירה תפוחי אדמה, עם הרבה רוטב.

█ גולאש טלה ושומר

מצרכים;

אופן ההכנה:

  1. צורבים את הבשר על אש גבוהה ומוציאים.
  2. בסיר גדול מרככים את הבצל, גזר ושומר עד לקבלת צבע.
  3. מוסיפים את העגבניות והשום המרוסק ומצמצמים מעט.
  4. מניחים את הבשר על הירקות, מוסיפים את הציר ומכסים את השאר במים, מביאים לרתיחה ומכסים.
  5. מוסיפים את התבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים למשך שעתיים וחצי על אש נמוכה עם מכסה סגור.
גולאש טלה ושומר

משרד ’יעל שביט-תקשורות’ לייעוץ תקשורתי ואסטרטגי, דוברות, המנוהל על ידי הגב’ יעל שביט, נמסר עוד לפורטל כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה’ כי הזמנות לנתחי בשר טלה ובקר חגיגיים ומתובלים בתבלינים ומרינדה וארוזים בוואקום.

מטיילים בחג זה או אחר? זה בטוח ייגמר ב”על האש“, אז עשו לעצמכם חג שמח ובקרו בקצביות רשת מרינדו להצטיידות בנתחים מעולים שמרימים כל מנגל; עין גב | מתחם G, יקנעם | שרונה מרקט, ת”א | כיכר המדינה, ת”א | ויצמן 6, רמת השרון | אוסישקין 56, רמת השרון.

ניתן לערוך הזמנות דרך אתר האינטרנט של ‘רשת מרינדו’. משלוחים יוצאים בכל יום לכל רחבי הארץ. בהזמנה של 500 ₪ או 5 קילוגרמים, משלוחים חינם! מרינדו-הבשר מהגולן, טלפון; 1599-50-30-80 ובאתר; http://www.marinado.co.il.

תגובות
0
0



Exit mobile version