מבזקי כאן ישראל

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

בשרים | Meats חדשות מאכלים לחג הפסח

מתכוני בשר חגיגיים המשדרגים את ארוחת החג – של שף ברנע שלס

חברת "מרינדו - הבשר מהגולן" באמצעות שף מרינדו ברנע שלס, מציעה שני מתכונים בשריים חגיגיים של; כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול, המתכון השני; גולאש טלה ושומר ◄ מטיילים בחג זה או אחר? זה בטוח ייגמר ב"על האש", אז עשו לעצמכם חג שמח ובקרו בקצביות רשת מרינדו להצטיידות בנתחים מעולים שמרימים כל מנגל.
0
0
כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול מתכון חגיגי של שף ברנע שלס | עיבוד צילום: שולי סונגו
כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול

אם החמצתם את הארוחה חגיגית במלוא מובן המילה, אזי הינה מגיעה ההזדמנות לתקן ולהפתיע את יקירכם בשני מתכונים חגיגיים לארוחת חגיגית ולשדרוג שולחן החג, הראשון; כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול, השני;  גולאש טלה ושומר מטעם חברת “מרינדו – הבשר מהגולן” באמצעות ברנע שלס – שף, מרינדו אחד העם תל אביב, שם גם ניתן ליהנות מתפריט סנדוויצ’ים נהדר בשילוב עם בשרים משובחים. מלבד זאת, תוכלו להנות גם מקניית בשרים טריים במקום.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

רועי תבור ושותפו איתמר קנדליק, מגדלים החל משנת 2003, טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן. בתחילת הדרך, סופק רוב הבשר אל מסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג. עקב הביקוש הרב, החלו במרינדו – הבשר מהגולן” בשנים האחרונות לשווק בשר ללקוחות פרטיים עד הבית ללא תוספת מחיר.

עוד ב’מרינדו הבשר מהגולן‘  נתחי בשר טלה ובקר חגיגיים ומתובלים בתבלינים ומרינדה וארוזים בוואקום – רק להכניס לתנור ולהגיש. “מרינדו” מציעים גם בשר מוכן, חתוך וטרי, יין, שמן זית, כלי מטבח וכל מה שטוב לחג.

█ כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול

מצרכים (ל- 4 סועדים):

  • 1.5 ק”ג כתף טלה פרוס,
  • 5 עגבניות (מרוסקות בפומפיה),
  • 1 רסק עגבניות של ריסטרטו,
  • 2 גזרים (חתוכים לקוביות גסות),
  • 3 בצלים סגולים וגדולים (חתוכים לקוביות גסות),
  • 5 שיני שום,
  • צרור קטן של טימין ופטרוזיליה,
  • כוסברה טחונה,
  • 2 ליטר – ציר טלה של “מרינדו”,
  • 3 מסמרי ציפורן ומקל קינמון,
  • 3 עלי דפנה ו- 3 כוכבי אניס,
  • 1/2 כפית כורכום,
  • 1 כפית כמון,
  • 5 גרגירי פלפל שחור.

אופן ההכנה;

  1. מחממים תנור ל- 120-130 מעלות.
  2. בסיר עם מעט שמן, “סוגרים” את נתחי הבשר ומניחים בצד.
  3. מכניסים לסיר את הירקותף מטגנים מעט עש שהם מתרככים.
  4. מוסיפים את הבשר, מערבבים קלות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים קלות. מוסיפים את שאר הנוזלים, עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור לכ- 3 שעות לטמפרטורה של 140-150 מעלות.
  6. מגישים כקדרה במרכז השולחן או על מצע של פולנטה או פירה תפוחי אדמה, עם הרבה רוטב.

█ גולאש טלה ושומר

מצרכים;

  • 1.5 ק”ג גולאש טלה,
  • 1/2 ק”ג עגבניות שרי מרוסקות,
  • 8 שיני שום מרוסקות,
  • 2 יחידות שומר חתוכות גס,
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות,
  • 3 מקלות סלרי חתוך לקוביות,
  • 1 כרישה חתוכה גס,
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות,
  • 1/2 ליטר ציר טלה של “מרינדו”,
  • כפית כורכום,
  • כפית גרגרי כוסברה טחונה,
  • חופן קטן של גרגירי הל,
  • 5 מסמרי ציפורן,
  • 3 עלי דפנה,
  • מלח ופלפל.

אופן ההכנה:

  1. צורבים את הבשר על אש גבוהה ומוציאים.
  2. בסיר גדול מרככים את הבצל, גזר ושומר עד לקבלת צבע.
  3. מוסיפים את העגבניות והשום המרוסק ומצמצמים מעט.
  4. מניחים את הבשר על הירקות, מוסיפים את הציר ומכסים את השאר במים, מביאים לרתיחה ומכסים.
  5. מוסיפים את התבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים למשך שעתיים וחצי על אש נמוכה עם מכסה סגור.
גולאש טלה ושומר מתכון חגיגי של שף ברנע שלס | עיבוד צילום: שולי סונגו
גולאש טלה ושומר

משרד ’יעל שביט-תקשורות’ לייעוץ תקשורתי ואסטרטגי, דוברות, המנוהל על ידי הגב’ יעל שביט, נמסר עוד לפורטל כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה’ כי הזמנות לנתחי בשר טלה ובקר חגיגיים ומתובלים בתבלינים ומרינדה וארוזים בוואקום.

מטיילים בחג זה או אחר? זה בטוח ייגמר ב”על האש“, אז עשו לעצמכם חג שמח ובקרו בקצביות רשת מרינדו להצטיידות בנתחים מעולים שמרימים כל מנגל; עין גב | מתחם G, יקנעם | שרונה מרקט, ת”א | כיכר המדינה, ת”א | ויצמן 6, רמת השרון | אוסישקין 56, רמת השרון.

ניתן לערוך הזמנות דרך אתר האינטרנט של ‘רשת מרינדו’. משלוחים יוצאים בכל יום לכל רחבי הארץ. בהזמנה של 500 ₪ או 5 קילוגרמים, משלוחים חינם! מרינדו-הבשר מהגולן, טלפון; 1599-50-30-80 ובאתר; http://www.marinado.co.il.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

דילוג לתוכן