בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה

בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה – יום בחיי מנהל פארק מים - כאן חדשות | אלכוהול מוברח בתוך לחם, דיווח על קקי במגלשה ומכות עם כסאות פלסטיק. כתבתם של דורון סולומונס ואורן אהרוני.

"לא מאמין במזל בלוטו – זה מתמטיקה"

"לא מאמין במזל בלוטו - זה מתמטיקה": ריאיון עם סטפן מנדל, האיש שפיצח את שיטת הלוטו, אחרי הפרק אודותיו בתוכנית זמן אמת בכאן 11.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

סליחה על השאלה❓ עונה 2 | אוטיסטים

סליחה על השאלה❓ עונה שנייה לתכנית האהובה זוכת פרס האקדמיה 🏆 שעושה את העולם מקום יפה יותר! הצצה כנה ואינטימית לחייהן של קבוצות שמתמודדות עם סטיגמות חברתיות באמצעות שאלות שנשאלו על ידי הצופים. ערוץ כאן 11.

זן נדיר – גורים

גורים - חזרזירים בפי'גמות, שפני סלע משחקים תופסת, פעוטון של יעלים, ותיעוד מיוחד של גורי זאב, מרגע ההמלטה במאורה ועד אימוני הציד שלהם. במאי תסריטאי וקריין: יגאל מוסקו.

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

מציאת גופת מנהיג הילידים באמזונס – סערה בברזיל

מציאת גופתו של מנהיג הילידים באמזונס מעוררת סערה בברזיל. כאן חדשות | חדשות הלילה עם יאיר ויינרב.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

חדשות מתכונים | recipesisrael.co.il קינוחים

טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני לרגל יום האֲבוֹקָדוֹ הבינלאומי

מחר יום רביעי, ה-31 ביולי, יהיה ירוק ומתוק בו נחגוג את יום האבוקדו הבינלאומי (31.07.2019). עם מתכון חגיגי עם הפרי הירוק של חברת "חקלאי גרנות", משווקת מותג "אבוקדו גרנות" קבלו מתכון גם לקראת שבת ולרגל "החופש הגדול" בכלל. = המתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ וליהנות מפינוק מתוק, טעים ומיוחד, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו. קיץ שמח ומהנה!
טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני | צילום: הדס ניצן | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני

לרגל יום האֲבוֹקָדוֹ הבינלאומי, שמצוין מדי שנה ב-31 ביולי ולרגל "החופש הגדול" מגישה חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה במדינת ישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות".

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או ב’טוויטר’.

 אֲבוֹקָדוֹ, עץ פרי סובטרופי ירוק-עד ממשפחת העריים ולו כ-15 זנים. אין באבוקדו סוכר. האבוקדו, פרי זמין כמעט בכל חודשי השנה. נחשב כמסייע בהעלאת רמת ה'כולסטרול הטוב' וגם מסייע בהורדת רמת הכולסטרול הרע. הוא עוזר בספיגה של קרוטנואידים, ובמיוחד בטא-קרוטן וליקופן, אשר שניהם חיוניים לבריאות הלב ומסייעים במניעת סרטן.

האבוקדו עשיר בויטמינים A, קומפלקס E, K, B ו-C. הוא עשיר במינרלים וגם ויטמינים שעוזרים לחילוף החומרים. באבוקדו יש כמות גדולה של מגנזיום, שמשתתף ביותר מ-600 תהליכים מטבוליים שונים בגוף.
האבוקדו עשיר בויטמינים, בחומצת שומן אומגה 3 ו-אומגה 6 ובמינרלים, אי לכך, הוא נחשב למזון על.

מוצאו של האבוקדו במרכז אמריקה, משם על פי ויקיפדיה, הפיצו אותו הספרדים, בתחילה אל יבשת אמריקה (הדרומית) ובהמשך אל יבשת אפריקה וחלקים מ-אסיה. אל ארצות הברית, הגיע האבוקדו רק בתחילת המאה ה-20.

בישראל מגדלים זנים שונים של אבוקדו בהתאם לסוגי הקרקעות והאקלים באזורים השונים. צפירת הרגעה האֲבוֹקָדוֹ, נחשב מהפירות הבודדים שאותם לא מרססים, גם בחקלאות לא אורגנית. האבוקדו, נחשב כיום בישראל לפרי היצוא השני בחשיבותו אחרי ההדרים. האבוקדו הישראלי, זוכה לפופולריות רבה ב-שוקי אירופה, ובייחוד בגרמניה ובצרפת.

█ מתכון טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני

רוצים לחגוג את יום האבוקדו? תאכלו אבוקדו מה שנקרא ירוק ומתוק, הינה מתכון מתוק ומפנק לקינוח, הכי מקורי שיש; 'טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני'.

המתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ וליהנות מפינוק מתוק, טעים ומיוחד, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו. קיץ שמח ומהנה!

מצרכים;

  • 1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות",
  • 1 כוס אגוזי מקדמיה,
  • 1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית,
  • 10 תמרים מגולענים,
  • סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.

אופן ההכנה;

  1. בבלנדר רב עצמה, כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.
  2. מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.
  3. מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.
  4. מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס עד לציפויים המלא.
  5. מאחסנים במקפיא ומגישים קר.

מנהלת יחסי ציבור של חברת "חקלאי גרנות" ממשרד מירב בורמד – יחסי ציבור, דוברות וייעוץ תקשורתי, הגב' מירב בורמד שסייעה בהבאת המתכון הזה, מסרה ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה' כי השימוש במתכון באבוקדו מסוג "אבוקדו גרנות" ניתן להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

דילוג לתוכן