
מלון קראון פלאזה התנדב לפנק אתכם בטיפים של גרילרים מקצוענים, כדי שתרימו גריל עצמאות שייקח אתכם עד לאליפות! לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה, “מצוינות מעל המנגל או במילים אחרות נפנפו כאילו אתם מתכוונים לזה! אנחנו מצפים מכם למאה אחוז ולצורך כך, גויס השף קובי אביטן (Kobi Avitan) מ
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
⚖️ חישוב כמויות >> בממוצע אדם אוכל ב”על האש” כ-300 גרם בשר, לכן יש לספור את כמות המוזמנים ואז להכפיל, תיקחו בחשבון שילד אוכל כ-150 גרם.
אבל תדעו לחשב נכון את כמות הסטייקים והצלעות שנחשב במנגל הישראלי יותר איכותי ואנשים מחכים להם בשקיקה ולא תמיד נופלים בפתיחים של קבב או מרגז ?.
? בשר איכותי >> זה המפתח ל-“על האש” בוננזה! אל תתפתו לקנות דברים זולים ותשקיעו. בשר טרי, תמיד בעדיפות ראשונה.
אבל, גם אם קניתם בשר או דגים יש אופציה להקפיא רק תדאגו לאריזה טובה והפשרה סבלנית. לרוב בשר טוב לא צריך יותר ממלח ופלפל.
?? הכנות או לא להיות >> החלו בהכנות כשעתיים לפני, הכניסו את השתייה למקרר, הכינו את הסלטים והכי חשוב הדליקו את הפחמים כ- 30 דקות לפני הגעת האורחים ותחסכו מהם את העשן והריח העז של הגחלים.
ניקיון המנגל ובמיוחד רשת המנגל.
⚠️ חשוב ביותר לפני שמתחילים לנקות טוב את רשת המנגל מהפעם האחרונה, לרוב מצטברים שאריות על רשת הברזל אשר עלולות להכיל מזהמים.
לכן, חשוב לנקות טוב טרם הנחת בשרים חדשים, להניח את הברז על הגחלים ולתת לרשת כ-5 דקות להתחמם ואז להתחיל למנגל.
? כשהבשר יורד מהאש, חותכים לרצועות ומגישים לאורחים על קרש או מגש. באופן זה, כולם טועמים מהכול וכך קל יותר להמשיך ולאכול בהנאה ונמנעים מזריקה מיותרת של בשר.
◄הטיפ הובא באדיבות התאחדות המלונות בישראל.
התאחדות המלונות היא ארגון על, המייצג את בתי המלון בישראל. מטרתו היא לפעול למען קידום, פיתוח והרחבת התיירות בישראל.
שביעות רצון התיירים, מבית ומחוץ, היא שתקבע את מעמדה של ישראל כיעד תיירותי ולכן פועלים בהתאחדות המלונות בקביעות, כדי לשמר ולהעלות את רמת בתי המלון בישראל.
בתאבון וחג שמח.