איך להכין עוגת פירות יבשים | מתכון טבעוני | ללא גלוטן

יפית בן מרדכי, דיאטנית קלינית, מלמדת אתכם איך יש להכין עוגת פירות יבשים, בריאה, טבעונית, ללא גלוטן.

הפייקים סביב וירוס קורונה | מהצד השני עם גיא זהר

כאן 11 | חשבתם שוירוס קורונה ויראלי? חכו שתראו את הפייקים שרצים עליו | שירי מימון טענה שמעולם לא ראתה מישהו מצליח עם השיר "סטון קולד". האמנם?

פורום כאן נעים

צנים פקאן ופירות יבשים של דודו אוטמזגין

רעיון לט"ו בשבט: צנים פקאן ופירות יבשים של דודו אוטמזגין. ערוץ האוכל YES 28, HOT 38.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

מגן דוד אדום: מירי בוהדנה מתנדבת במד”א

רגע לפני עליית תכניתה משחקי השף, מירי בוהדנה כמו שלא הכרתם אותה, מתנדבת במדא ועוד. כתבתה של חן זנדר - שישי עם איילה חסון - רשת 13 - 25.10.19

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

מעצר חוליית גנבי עגלים בנגב

צוותי מג"ב שביצעו אכיפה באזור הדרום, על מנת לסכל גניבות חקלאיות, התחקו אחר חוליה שגנבה עגלים ממושב יכיני. בתום מרדף רגלי ורכוב, בסיוע היחידה האווירית, נעצרו החשודים, והעגלים הושבו לבעל המשק כשהם בריאים ושלמים.

נעים לעקוב אחרי

חדשות טיפים מאכלים ליום העצמאות

טיפים, כך תעשו מנגל נכון בחג מטעם התאחדות המלונות בישראל

השף קובי אביטן ממלון קראון פלאזה גויס בהתנדבות על ידי התאחדות המלונות ארגון על, המייצג את בתי המלון בישראל, לפנק אתכם בטיפים של גרילרים מקצוענים, כדי שתרימו גריל עצמאות שייקח אתכם עד לאליפות! ◄ החלו בהכנות כשעתיים לפני, הכניסו את השתייה למקרר, הכינו את הסלטים והכי חשוב הדליקו את הפחמים כ-30 דקות לפני הגעת האורחים ותחסכו מהם את העשן והריח העז של הגחלים. ניקיון המנגל ובמיוחד רשת המנגל.
טיפים איך לעשות מנגל
מנגל

לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה, “מצוינות מעל המנגל או במילים אחרות נפנפו כאילו אתם מתכוונים לזה! אנחנו מצפים מכם למאה אחוז ולצורך כך, גויס השף קובי אביטן (Kobi Avitan) ממלון קראון פלאזה התנדב לפנק אתכם בטיפים של גרילרים מקצוענים, כדי שתרימו גריל עצמאות שייקח אתכם עד לאליפות!

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

⚖️ חישוב כמויות >> בממוצע אדם אוכל ב”על האש” כ-300 גרם בשר, לכן יש לספור את כמות המוזמנים ואז להכפיל, תיקחו בחשבון שילד אוכל כ-150 גרם.

אבל תדעו לחשב נכון את כמות הסטייקים והצלעות שנחשב במנגל הישראלי יותר איכותי ואנשים מחכים להם בשקיקה ולא תמיד נופלים בפתיחים של קבב או מרגז 😜.

🥩 בשר איכותי >> זה המפתח ל-“על האש” בוננזה! אל תתפתו לקנות דברים זולים ותשקיעו. בשר טרי, תמיד בעדיפות ראשונה.

אבל, גם אם קניתם בשר או דגים יש אופציה להקפיא רק תדאגו לאריזה טובה והפשרה סבלנית. לרוב בשר טוב לא צריך יותר ממלח ופלפל.

👨‍🍳 הכנות או לא להיות >> החלו בהכנות כשעתיים לפני, הכניסו את השתייה למקרר, הכינו את הסלטים והכי חשוב הדליקו את הפחמים כ- 30 דקות לפני הגעת האורחים ותחסכו מהם את העשן והריח העז של הגחלים.
ניקיון המנגל ובמיוחד רשת המנגל.

⚠️ חשוב ביותר לפני שמתחילים לנקות טוב את רשת המנגל מהפעם האחרונה, לרוב מצטברים שאריות על רשת הברזל אשר עלולות להכיל מזהמים.

לכן, חשוב לנקות טוב טרם הנחת בשרים חדשים, להניח את הברז על הגחלים ולתת לרשת כ-5 דקות להתחמם ואז להתחיל למנגל.

🔪 כשהבשר יורד מהאש, חותכים לרצועות ומגישים לאורחים על קרש או מגש. באופן זה, כולם טועמים מהכול וכך קל יותר להמשיך ולאכול בהנאה ונמנעים מזריקה מיותרת של בשר.

◄הטיפ הובא באדיבות התאחדות המלונות בישראל.

התאחדות המלונות היא ארגון על, המייצג את בתי המלון בישראל. מטרתו היא לפעול למען קידום, פיתוח והרחבת התיירות בישראל.

שביעות רצון התיירים, מבית ומחוץ, היא שתקבע את מעמדה של ישראל כיעד תיירותי ולכן פועלים בהתאחדות המלונות בקביעות, כדי לשמר ולהעלות את רמת בתי המלון בישראל.

בתאבון וחג שמח.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

דילוג לתוכן