
צעירים, עתיד ירוק מתחיל עכשיו! משרד החקלאות ופיתוח הכפר, לא רק ממתג ומתחדש בשמו; “משרד החקלאות וביטחון המזון” אלא גם פועל להצערת ענף החקלאות בכך שיתמוך יתמוך במוסדות ציבור, ארגונים ועמותות הפועלים לקליטת של צעירים לחינוך ועבודה חקלאית ב-אזורי עדיפות לאומית.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
לדעת אנשי תמיכות אנשי משרד החקלאות וביטחון המזון” בראשות חבר הכנסת השר אָבִי דִיכְטֶר, צעדים אלו, יעודדו את כניסתם של צעירים לעבודה ב’ענף החקלאות’ לתקופות קצרות וארוכות.
במשרד, אף צופים, כי המהלך עתיד להגדיל את מספר הארגונים והעמותות שיפעלו לטובת קידום הנושא, ולהביא כוח עזר נוסף שיסייע לחקלאים.
זאת בעיקר לנוכח ‘מלחמת חרבות ברזל‘ כשהתמיכה ב’חניכה חקלאית‘ תהפוך את ענף החקלאות לאטרקטיבי לצעירים ותזרים “דם חדש” לענף.
משרד החקלאות וביטחון המזון, מזמין אתכם לקחת חלק ב’מהפכה החקלאית‘ ולהפוך את חלומותיכם למציאות.
מנהלת תחום תקשורת והסברה באגף בכיר תקשורת, דוברות והסברה של משרד החקלאות ביטחון המזון הגולמי, הגב’ הילה גוטליב, מסרה לאתר ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ כי חיזוק את ענף החקלאות בישראל, הינו מטרת משרד החקלאות וביטחון המזון, לצורך קידום ביטחון המזון והרציפות התפקודית.
לעודד היכרות של הדור הצעיר עם תחומי החקלאות השונים ולקדם השכלה חקלאית, ליצור עניין והתלהבות בדור העתיד הפוטנציאלי ולחזק את הקשר לחקלאים.
כמו כן, לטפח ערכים חינוכיים, ערכיים, ציוניים, חברתיים ומנהיגותיים בדור הצעיר, באמצעות התנסות ב-עבודה חקלאית. לתרום לחיזוק החקלאות בגבולות הארץ ובאזורי עדיפות לאומיים.
■ משרד החקלאות וביטחון המזון, מבהיר, כי מדובר בהזדמנות ייחודית;
- תמיכה במוסדות, ארגונים ועמותות הפועלים לקליטת צעירים לחינוך ועבודה חקלאית באזורי עדיפות לאומית.
- הכשרה מקצועית בתחומי החקלאות העיונית והמעשית.
- חיזוק ההתיישבות הכפרית ויצירת עתודה התיישבותית.
■ למי זה מתאים?
- צעירים וחיילים משוחררים בני 20-25.
- מעוניינים לתרום לחקלאות, ביטחון המזון וההתיישבות.
■ למה כדאי?
- עתיד ירוק: הזדמנות להיות חלק מענף חיוני ומתפתח.
- הכשרה ייחודית: רכישת ידע ומיומנויות ייחודיים.
- תרומה משמעותית: חיזוק החקלאות הישראלית וחיזוק ערכי ציונות, חברה ומנהיגות.
הצטרפו אל משרד החקלאות וביטחון המזון. יחד נעצב עתיד ירוק ובטוח יותר לישראל!