
משטרת ישראל עצרה באמצעות תחנת חדרה, בראשית השבוע, תושב חדרה בן 34, בחשד, כי גידל וייצר סמים בתנאי מעבדה בביתו בעיר.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר‘.
לדברי משטרת חדרה בראשותו של מפקד התחנה, סגן ניצב זוהר מסלואי, היא ממשיכה בפעילותה היזומה נגד ההחזקה והסחר בסמים הפוגעים באזרח הנורמטיבי.
בתוך כך, בראשית השבוע, הגיעו בלשי תחנת חדרה על פי צו של בית משפט אל בית בעיר ובחיפוש שביצעו במקום אותרו עשרות שתילי קנאביס או קנבוס.
בתום החיפוש של בלשי תחנת חדרה נעצרו 2 חשודים, בני זוג, תושבי המקום (בני 34-22) בחשד לגידול סמים, בהם כאמור, קנאביס
הקנאביס שהינו סם פסיכואקטיבי (מופק מחלקים שונים של צמח הקנאביס) מכונה גם; “גראס“, “ויד“, grass, weed – דשא, עשב), מריחואנה (Marijuana) “חשיש“, או “גנג’ה” וכן, סמים מסוגים שונים.
מטעם דוברות משטרת ישראל (שרון) נמסר על ידי דרור לאתר ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ כי כמו כן, כלל הממצאים של גידול וייצר סמים בתנאי מעבדה, הועברו למעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל להמשך מיצוי הראיות.
עם התקדמות החקירה שחרר בית המשפט, את החשודה בת 22, כאשר מעצרו של החשוד המרכזי בן 34, הוארך עד לתאריך 24/11/2022.