פירות

אפרסמון בבלילה

0
0

קינוח אפרסמון מגניב בציפוי פריך, בריא. ניתן להגשה כחטיף בפני עצמו אפשר גם בתוספת גלידה בטעם וניל שגם עושה מעניין בפה
אפרסמון בבלילה
החומרים:

457_afarsemon_00.jpg

4 אפרסמונים
מיץ לימון

לבלילה:

2 ביצים מופרדות
¼ כוס סוכר
50 גרם חמאה רכה.
½ כוס יין לבן
1 כוס שמן או חמאה לטיגון.

להגשה:

אבקת סוכר.

אופן ההכנה:

101X133_afarsemon_03.jpg

פורסים את האפרסמונים לרוחב בעובי ½1 ס”מ, מזליפים מעל מיץ לימון ומשהים כ-10 דקות. מערבבים יחד חלמונים, סוכר, חמאה, יין וקמח.

מקציפים היטב את החלבונים ומקפלים לתוך התערובת. טובלים את פרוסות האפרסמון בבלילה ומטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן או חמאה, עד שהפרוסות זהובות. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

לעוד על האפרסמון ומתכונים:

אפרסמון ממולא –

סלט אפרסמון מתוק או מלוח –

האפרסמון – גם טעים גם בריא

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן