סלטים
סלטים
סלטים. כתוספת, כחטיף או כארוחה.
פשוטים או מיוחדים לאירוע חשוב.
והפעם סלט בטטות ושומר וסלט אטריות
עם קשיו וירקות
מאת: טיראן מערכות מזון
סלט בטטות ושומר
החומרים:
בטטה בינונית
1
שומר גדול
1
כף פטרוזילה קצוצה
כף מיץ לימון
כפות שמן זית
2
מלח פלפל
אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות ופורסים אותה לפרוסות בעובי של 1
ס”מ.
מרתיחים סיר עם מים ומכניסים פנימה את פרוסות הבטטה
לכ 6- דקות.
מוציאים מהמים, מצננים ופורסים למקלות בעובי של
כ ½- ס”מ.
מנקים את השומר משני עליו החיצונים חותכים מעט את
השורש קוצצים את הגבעולים ופורסים את השומר לפרוסות
בעובי של ½ ס”מ.
מערבבים בקערה את הבטטה השומר הפטרוזיליה שמן זית
מלח פלפל ולימון ומניחים כחצי שעה לספיגת
הטעמים.
מגישים.
Add Comment