דגים

דניס מאודה בירקות ירוקים

0
0

דג בעל, בשר עדין וטעם עשיר. הוא זוכה להערכה רבה אצל טבחים “מקצועיים”, כי בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם: צלוי, מטוגן, או אפוי. שימושו המסורתי באזור הים התיכון הוא בתבשילים כמו בויאביס וקוסקוס.
דניס מאודה בירקות ירוקים
החומרים:

4 דגי דניס
2 כרישות
8 שיני שום קלופות שלמות
4 בצלים ירוקים
4 ענפי סלרי אמריקאי
50 גרם חמאה
1.5 כוס יין לבן יבש
1 טימין
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות מניחים את כל החומרים במגש התנור ומסדרים את הדגים מעל ומכסים בנייר כסף.

לאפות כ-25 דקות להוציא מהתנור להגיש על צלחת ולצקת את הרוטב והירקות מעל כל דג.

דג בעל, בשר עדין וטעם עשיר. הוא זוכה להערכה רבה אצל טבחים “מקצועיים”, כי בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם: צלוי, מטוגן, או אפוי. שימושו המסורתי באזור הים התיכון, הוא בתבשילים כמו בויאביס וקוסקוס.

מוגש באדיבות אתר נש”ר, בשיתוף טיראן מערכות מזון.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן