פורום כאן נעים

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו חונך כביש 31 בערד

ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחד עם שר הביטחון אביגדור ליברמן ושר התחבורה והמודיעין ישראל כץ, חונכים את כביש 31 באזור ערד.

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

המורה התמוטט בשיעור – התלמיד הציל את חייו

המורה דר' "מרקוס הילסנרט" התמוטט באמצע השיעור - התלמיד מתנדב נוער מד"א "אולי רפאלי" ביצע בו פעולות החייאה בהדרכה טלפונית של חובשת במוקד שרי קליין - כתבתו של פוראת נאסר - המהדורה המרכזית - ערוץ 2.

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

פיתות מתנפחות. מאלף עד תיו

מתכון לפיתות מתנפחות ונפתחות בקלות. בתנור ביתי רגיל. קל, פשוט, ברור ומפורט. מפי מקס מלכיאל.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

תרקוד היא אמרה לו… תרקוד

תרקוד היא אמרה לו... תרקוד. שווה אולי תלמד משהו יא גבר.

ד"ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
פירות

קבלו את מלך הבריאות – הרימון

מתכונים ומידע על הערכים התזונתיים. ההכנה ואופן השימוש. ניקוי הפרי צעד אחר צעד. ניתן לאכול את גלעיני הרימון כמות שהם, לשלבם בסלט פירות, בסלט ירוק, או להוסיפם לתבשילי בשר ועוף.
קבלו את מלך הבריאות - הרימון
קבלו את מלך הבריאות – הרימון

רימון מהו? מקור עץ הרימון במערב אסיה. הוא נפוץ בארצות הים התיכון, בסין וביפן ובארצות נוספות. העץ הרימון הינו עץ נשיר וגבהו מגיע עד לגובה של 5 מטרים. הפרחים, בודדים, גדולים, יפים וצבעם אדום-כתמתם. גודל הפרי כגודל תפוז, קליפתו קשה וצבעה נע בין אדום לוהט לצהבהב-חום, מרקמה עורי. מוך הפרי חומצי ומכיל כמות גדולה של גלעינים.

גלעיני פרי הרימון משמשים כקינוח, בתוספת סוכר או מי ורדים, מכינים מהם גם ג’לי ואפילו יין. מיץ טרי מגלעיני הרימון מרענן. ליקר רימונים אפשר להכין על ידי בישול הגלעינים וסוכר ביחס של אחד על אחד על אש קטנה, במשך 5 דקות.

ניתן לאכול את גלעיני הרימון כמות שהם, לשלבם בסלט פירות, בסלט ירוק, או להוסיפם לתבשילי בשר ועוף.

בחירת הפרי ואחסונו; יש לבחור פרי הכבד יחסית לגודלו (ככל שיהיה כבד כך יהיה בעל גלעינים עסיסיים יותר). יש לשים לב לקליפה שצריכה להיות בעלת תחושה כשל עור וצבעה אדום בעיקר, יש להקפיד שהקליפה תהיה ללא פגמים חתכים וצלקות.

ההכנה ואופן השימוש:

הרימון הוא רב גוני, וניתן להשתמש בו בוורסיות שונות, גלעיניו יכולים לשמש כקישוט במתוקים או כתוספת לתבשיל מתובל.

כדי לחלץ את הגלעינים מתוך המעטפת בצעו חיתכו ארבעה חתכים שטחיים לאורכו. לחצו על אחד החתכים, כך שהפרי יחצה לשניים ושוב לחצו וחלקו לארבעה פלחים

שימו לב; מיץ הרימון, מכתים כל דבר עימו הוא בא במגע, לכן, הקפידו לעבוד עם סינר או ללבוש בגד ישן שלא יהיה איכפת לכם אם יוכתם.

רימון בקליפתו ניתן לאפסן במקרר עד חודשיים או במקום קריר וחשוך עד חודש אחד.

ניתן להקפיא את הגלעינים בכלי אטום עד כשלושה חודשים.

לחצו לצפייה בסרטון

לחצו לצפייה בסרטון

כיצד מקלפים רימון טרי ולא מתלכלכים – מדריך מיוחד ומצולם (וידיאו) של מועצת הצמחים

לחצו כאן או על התמונה לצפייה בסרטון לקילוף רימון טרי מבלי להתלכלך שיטת הפלחים

לחצו כאן או על התמונה לצפייה בסרטון לקילוף רימון טרי מבלי להתלכלך שיטת הגרעינים
<!–pomegranate_01.htm–>

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים