ירקות

ממרח אבוקדו ותפוחי-אדמה

0
0

שימו לב: אבוקדו שאינו בשל הינו רעיל. מדעני Shizuoka University ביפן גילו שאכילת אבוקדו עשויה להגן על הכבד
ממרח אבוקדו ותפוחי-אדמה

כדאי לדעת על האבוקדו; למשל, שמן האבוקדו, עמיד לאורך שנים. הוא עשיר בויטמין A, ויטמיני B וויטמין E ובחומצות אמינו. בין היתר משמש שמן האבוקדו לטיפול בשיער, תחליב לידיים ולעור, סבונים עדינים ומשחות פנים. מדעני Shizuoka University ביפן גילו שאכילת אבוקדו עשויה להגן על הכבד, להפחית כולסטרול ולסייע בהגנה על המוח. אז קדימה להכנת המתכון הצמחוני;

החומרים;

אבוקדו בשל
2 תפוחי-אדמה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה;

מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים בסיר מים במשך כחצי שעה, עד להתרככותם.

מעבירים את תפוחי-האדמה לקערה, ומוסיפים לקערה גם את תוכן האבוקדו.

מועכים למחית, מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

המתכון הובא באדיבות שבועון אנונימוס.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן