ג’אקומו ויולה

דג דניס ברוטב פיקנטי

0
0

בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. בזכות המאפיינים האלה הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם : צלוי, מטוגן, או אפוי. שימושו המסורתי באזור הים התיכון הוא בתבשילים, כמו; בויאביס וקוסקוס
דג דניס ברוטב פיקנטי
החומרים:

4 פילטים של דג דניס
2 עגבניות טריות קצוצות לקוביות קטנות
2 פלפלים ירוקים
1 פלפלד אדום
1 בצל חתוך לטבעות
1/2 כוס יין לבן, חצי יבש
5-6 שיני שום
3 פלפלוני צ’ילי
1 כף רוטב סויה
שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

דג דניס ברוטב פיקנטי. ג’אקומו

מחממים במחבת את שמן הזית, מוסיפים למחבת את פרוסות הבצל והפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים מעט, אך לא משנים עדיין את צבעם.

מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת נתחי הדג ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הסויה.

מוסיפים למחבת חצי כוס יין לבן חצי יבש.

מוסיפים את פלפלוני הצ’ילי ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות נוספות.

מוציאים את נתחי הדג וממשיכים לבשל על אש גדולה עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי. מחזירים את הדג, מערבבים ומגישים מייד.

בתיאבון.

_________

המתכון מובא באדיבות האתר האיטלקי – של יעקב (ג’אקומו) פיאלקוב.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן