משקאות

יקבי בנימינה; טיפים ליינות

0
0

מקצועני “יקבי בנימינה” מביאים טיפים שימושיים, מהידע המקצועי שלהם; אויבו הגדול ביותר של היין הוא החום. מומלץ, להיות סבלניים ולתת ליין הלבן עוד מספר שעות במקרר לפני ההגשה.
יקבי בנימינה; טיפים ליינות
BinyaminaWines_t180k-n_5-2-05_01.jpg

באחרונה, חידשו “יקבי בנימינה”, את פני אתר האינטרנט שלהם ועל פי התוצאות כמו היין, עם הזמן הם השתפרו ושיפרו את איכותו ומראו המרשים, ללא ספק.

בין הקטיגוריות מצאנו פינת טיפים שימושיים, בהם מעניקים מקצועני “יקבי בנימינה” מהידע המקצועי שלהם, או לפי דבריהם; “במטרה להפוך את חווית היין שלכם, למהנה ומענגת יותר”;

טיפ 1

כדאי לפתוח בקבוק יין בעזרת פותחן בקבוקים ולא ע”י השיניים. הפותחן, יכול להפוך לחברותי במיוחד אם תדעו לבחור בזה שיהיה לכם הכי קל לתפעל.

כיום ניתן למצוא פותחנים בעלי מנגנונים שונים: מפותחן המלצרים הקלאסי (שנראה לעיתים מאיים, אך למעשה הוא חברותי במיוחד), דרך פותחן זרועות עד פותחני “ראביט” בעלי מנגנון מתוחכם במיוחד.

המחירים יכולים לנוע מעשרות שקלים בודדים ועד מאות שקלים. תלוי כמובן במורכבות הפותחן ומותג היצרן.

אם תשכילו לבחור בזה המתאים לכם, תהליך חליצת הפקק יהפוך ממאבק למשלים את חווית היין שלכם.

טיפ 2

לא כדאי למהול את היין במים.

Wine_t180k-n_5-2-05_01.jpg

למרות מזג האוויר החם השורר בארצנו הקטנטונת ברוב חודשי השנה ולמרות הצורך העז שלנו לשתות משקאות קרים במיוחד בימים חמים, לא נהוג להוסיף קרח לכוסית היין שלנו.

בניגוד למשקאות אלכוהוליים אחרים, בהם תוספת של קרח מגבירה את ההנאה מהארומות והטעמים של המשקה, ביין, תוספת של קרח תיפגם בהם.

על כן, מומלץ, להיות סבלניים ולתת ליין הלבן עוד מספר שעות במקרר לפני ההגשה, או לצנן את היין הלבן בשמפניירה מלאה במים וקרח. זאת, על מנת להפוך את חווית היין הלבן שלכם למושלמת.

טיפ 3

אין לחמם בקבוקי יין במיקרו.

Wine_t180k-n_5-2-05_02.jpg

אויבו הגדול ביותר של היין הוא החום. מומלץ לשמור על היין במקרר היין, אך בהעדר תנאים אידיאלים אצל רובנו, מומלץ לחפש מקום אפל וקריר בבית על מנת לשמור על היין.

חשוב, שגם אם הטמפרטורה תהיה גבוהה מהאידיאלית במידת מה, שהיא תהיה קבועה, ללא תנודות קיצוניות.

במיוחד חשוב להימנע מלהשאיר בקבוקי יין בתוך הרכב, המלצה נוספת, לאלו הקונים יין בסופר במסגרת סל הקניות: בימים חמים במיוחד, אל תשאירו אותו בארגז המיועד למשלוח המגיע לביתכם.

קחו את היין עמכם, ממש כפי שהייתם לוקחים את החלב והגלידה.

רוצים עוד מידע וטיפים על יינות ובפרט יינות “יקבי בנימינה” לחצו כאן ליקבי בנימינה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן