דגים

דג מטוגן בתוספת שקדים

0
0

הגולשת שושנה בריל, שלחה לנו מתכון מנצח של דגים לפי העדפה אישית. אל תשכחו את השקדים למעלה
430_dak_mtokan_01.jpg

כשר

זמן הכנה: 30 דקות

מספר מנות: 4-6 מנות

חומרים:

4 דגים במשקל 200 גרם
קמח – 1/3 כוס
מלח – 1/2 כפית
קורט פילפל
חלב – 1/4 כוס
חמאה – 100 גרם
שקדים – 1/3 כוס

הכנה:

1. רחצו את הדגים תחת מים קרים, נקו את הדגים, להשאיר את הראשים והזנבות. יבשו את הדגים במטלית נייר.

2. ערבבו את הקמח עם המלח והפילפל על צלחת שטוחה גדולה, צקו את החלב לקערית עמוקה גדולה, טבלו כל דג בחלב, והעבירו אותו בקמח.

3. חממו 50 גרם חמאה במחבת גדול, כבר היא נמסה ומתחילה להקציף יש לטגן את הדגים כ- 5 דקות לכל צד. הוציאו את הדגים וסדרו בצלחת הגשה פרסו את השקדים לפרוסות דקות. הוסיפו 50 גרם חמאה. טגני את השקדים קלות וערבבו במזלג.

5. צקו את החמאה והשקדים מעל לדגים, הגישו מיד.

המתכון נשלח על ידי הקוראת שושנה בריל.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן