קוקטייל עם וודקה. טעמה וריחה של הוודקה, כמעט ואינם מורגשים ומשום כך קל מאד לטעות ולשתות משקה הכולל וודקה מבלי לעמוד על כך.
וודקה היא מתחרה רצינית של ג’ין כבסיס לקוקטילים. טעמה וריחה של הוודקה, כמעט ואינם מורגשים ומשום כך קל מאד לטעות ולשתות משקה הכולל וודקה מבלי לעמוד על כך.
430_kok_bladi_01.jpg
מקורה של הוודקה היא רוסיה הצארית וקיימת נטייה להאמין, כי היא משקה רוסי בלבד, אך וודקה מייצרים גם בארה”ב, אנגליה וגרמניה.
יש המעדיפים לשתות את הוודקה קרה מאד מבלי לשתות את הוודקה קרה מאד מבלי תוספות ובלגימה אחת.
החומרים:
18 סמ”ק (3 כפות) וודקה.
36 סמ”ק (6 כפות מיץ עגבניות
כמה טיפות מיץ לימון
3 טיפות רוטב טבסקו
מלח ופלפל לפי הטעם
קרח כתוש
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים במטרף ולנער היטב
לסנן ולמזוג לכוס גבוהה.
לקשט בפלח לימון או בקליפת לימון מסולסלת.
הלכנו וחיפשנו משקאות של פעם עם טעם של פעם הנשארים לנצח. מצאנו בבוידעם, ספר מעולה להבנת ולהכנת קוקטיילים מכל סוג, בו כלים להבנת עולם המשקאות – ההוראות והמידע כתוב בקיצור ובשפה פשוטה, בהירה ונוחה לכל הבריות – בקיצור, כל אחד יכול להכין לעצמו משקה ולדעת מתי שותים ועם מי ומה… הספר הזעיר, בכריכה קשה, הוכן ע”י פנינה ולדס, והוא הופיע בהוצאת מסדה, רמת גן. לאוהבי המשקאות לא תהיה בעיה למצוא אותו.
* הצילום למעלה מתוך המלצת המדור לספר המשקאות יינות וקוקטיילים – פנינה ולדס – בהוצאת מסדה.
Add Comment