Advertisement

פורום כאן נעים

שידור חי מיד ושם לציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה

שידור חי מיד ושם של עצרת הפתיחה הממלכתית לציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה

הפסקת אוכל: ארוחות בוקר עם שי לי ליפא

רותי רוסו וקבוצת ילדים מארחים במטבח של "הפסקת אוכל" את מנחת תוכניות הבישול שי לי ליפא.

ראש הממשלה נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני מאטיס

פגישת ראש הממשלה בנימין נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני ג'יימס מאטיס

בני סכנין נגד הפועל ב"ש | 3:1 | 22.4.2017

בני סכנין נגד הפועל ב"ש | 3:1 | 22.4.2017 | תקציר המשחק באיכות גבוהה

קסם הגולן – רמת הגולן

אבי בהרי, צילם וערך סרטון טבע פסטורלי המתעד את נופיה הפראיים של רמת הגולן.

מציאות נושכת | על פליטי הריאליטי

מציאות נושכת - הסרט המלא (על פליטי הריאליטי)

מפעל הפיס

בשרים | Meats

צלי בשר עם רוטב מישמש ושזיפים

מוציאים ופורסים, מניחים מספר פרוסות בצלחת הגשה עם מעט מישמשים ושזיפים ויוצקים מעט רוטב מעל.
המצרכים:

½ 1 קג’ בשר לצלי, שלם.

2 בצלים גדולים קצוצים.

1/2 כוס מיץ תפוזים.

1/3 כוס יין לבן יבש.

12 מישמשים יבשים.

12 שזיפים יבשים.

מלח ופלפל לפי הטעם.

1 כף דבש.

מעט שמן לטיגון.

אופן ההכנה:

משרים את המישמשים והשזיפים במים בקערה.

מנגבים ומייבשים את הבשר במגבת נייר, מחממים מעט שמן בסיר בגודל שיכיל את הבשר בשלמותו, מטגנים את הבשר מכל הצדדים בכדי לאטום אותו.

מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים בטיגון עם מכסה פתוח מעט, מערבבים מדי פעם.

מוסיפים את המיץ היין והדבש ומבשלים מכוסה כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את המישמשים והשזיפים מסוננים ממי ההשריה.

מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, מוסיפים מעט מים אם יש צורך. מוציאים ופורסים, מניחים מספר פרוסות בצלחת הגשה עם מעט מישמשים ושזיפים ויוצקים מעט רוטב מעל.

בתיאבון.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים