עוד עוגת שוקולד וגבינה שהכנתה קלה ומהירה, התוצאה עוגת שוקולד וגבינה בטעם מדהים המתאימה לאירוח ולסתם קפה ועוגה של אחר הצהרים.
המצרכים:
לבצק השוקולד
3/4 מרגרינה בטעם חמאה
150 גר’ שוקולד מריר
1 כוס קמח תופח
3 בצים
2 כפות יין אדום מתוק
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
לבצק הגבינה
500 גר’ גבינה לבנה 5%
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1 כף קמח תופח
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
choclate_chees_cake_180k-n_02.jpg
להמיס את השוקולד והמרגרינה יחד במיקרוגל במשך 2 דקות, בקערה לערבב את יתרת המצרכים לבצק השוקולד, להוסיף לתערובת את השוקולד המומס ולבחוש עד לקלת עיסה אחידה
בקערה נוספת לערבב את כל מרכיבי בצק הגבינה עד לקבלת עיסה אחידה.
בתבנית עגולה(מס’ 26) לצקת 4 כפות מעיסת השוקולד, מעליהם לצקת 4 כפות מעיסת הגבינה וחוזר חלילה עד לגמר שתי העיסות.
לאפות בחום בינוני (180 מעלות) כ-40 דקות.
Add Comment