tips02.jpg
טיפים לאפיית לחמים
1. שימוש בחלב במקום מים יצור קרום רך יותר.
2. שימוש בשמן זית ימנע מהלחם להתייבש מהר מדי.
3. ניתן לצמצם בכמות המלח והסוכר אך לא לוותר עליהם לגמרי.
4. אל תשתמשו במרגרינות או שומן “דיאטטי” זה לא עובד.
5. שימו לב, להשתמש בכף כדי לקחת את הקמח ולא לטבול את כוס המדידה לתוך הקמח.
6. מלח “קל” יכול להיות מרכיב בלחם, אם יש בו פוטסיום כלוריד וסודיום.
7. בחורף או בחודשים היבשים בשנה, יש להוסיף מעט יותר מים לתערובת הבצק.
הטיפים לעוגות ולחמים מוגשים באדיבות אתר עוגות זה אנחנו – המלצת המדור
יש לך טיפים, יופי נחמה, שלח/י כבר עכשיו, כל טיפ למטבח בו איך מבשלים יותר טוב וחסכוני, אופים בתחכומים, מקצצים ומשאירים שלם ומטגנים בלי שמן – כל רעיון גם רגיל ולא מוטרף, יתקבל בברכה ובהוקרה ע”י קוראי המדור. לחצו כאן למלעלה, לשליחת טיפ או רעיון גאוני למטבח. תודה.
לשער נעים בבית ולטיפים נוספים – לחצו כאן
Add Comment