פירות

אגסים בסירופ

0
0

יתרונותיו של האגס: עסיסי, מתוק, בעל קליפה רכה הניתנת לאכילה, רך ומתאים לילדים ואינו משמין.
אגסים בסירופ
המצרכים:

¼ חבילה מרגרינה.
2 כפות סוכר חום.
½ כוס מיץ אננס.
כפית ג’ינג’ר.
2 אגסים חתוכים לפרוסות דקות.
4 פרוסות טוסט.

103X133_agasim_01.jpg

אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה, מוסיפים את הסוכר ובוחשים עד שהסוכר נמס. מוסיפים מיץ אננס וג’ינג’ר, מרתיחים עד שמסמיך לסירופ.

מוסיפים את האגסים וממשיכים לבשל את הפרוסות ברוטב במשך כ-10 דקות או עד שהאגסים מתרככים. מגישים על פרוסות טוסט.

עוד על אגסים:

סיפורו של הפרי הקסום הודות טעמו, עסיסיותו וארומה שבו – האגס

מתכוני אגסים

לטיפים בנושא אגסים – לחץ כאן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן