דגים

פורל אפוי בנייר כסף

0
0

הפורל זמין בכל ימות השנה. הוא יכול להוות מנה מרהיבה בארוחה כשהוא מוגש שלם, בתוספת רוטב מתאים, בשל בשרו בעל הטעם הנייטרלי משתלב בשלמות בסביבת הבישול שלו וטעמו מושפע ממנה.
פורל אפוי בנייר כסף
forel_180k-n_01.jpg

החומרים:

2 פורל בינוניים ( 350 גרם)
2 כפות שמן זית
מיץ לימון
כף חרדל
2 כפות יין לבן יבש
2 שיני שום כתושות
כפית מלח
עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-250 מעלות. שוטפים היטב את הדגים ומיבשים אותם במגבת נייר. מניחים כל דג בנפרד על הצד המבריק של נייר כסף.

מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב ויוצקים על כל דג מהרוטב ומכניסים לבטן הדג 3 עלי בזיליקום, מקפלים את נייר הכסף כך שהנייר לא יהיה צמוד לדג ויושאר חלל אויר.

מכניסים לאפיה כ-18 דקות ומגישים עם פלח לימון

תוספות מקובלות לדגים: תפוח אדמה בנייר כסך או תפוחי אדמה בתנור או צ’יפס.

מוגש באדיבות אתר נש”ר בשיתוף טיראן מערכות מזון.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן