פורום כאן נעים

צל״ש ראש הממשלה לפעילות מבצעית של המוסד

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו בטקס הענקת צל״ש ראש הממשלה לפעילות מבצעית של המוסד. וידאו: עומר מירון, לע"מ

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד”א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

צהל איתם – ולמענם

צהל איתם - ולמענם | כך נראה ההאקתון הצה"לי שמפתח פתרונות לקשיים של ילדים אוטיסטים. עוד טכנולוגיות שפותחו בפרויקט המיוחד, עכשיו באתר צה"ל: http://bit.ly/2vsq4w7

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
פסח

בייגל’ס ולחמניות לפסח

אם אין לחם בפסח אפשר לאכול “בייגל’ס” עשויים מקמח מצה.
בייגל’ס ולחמניות לפסח
את ה”בייגל’ס” האלה, ניתן לחצות ולמלא במליות שונות, סלטים או ממרחים ולהכין מהם כריכים משביעים. מאותו בצק פלאים אפשר להכין גם לחמניות ולתבל בשומשום, מלח, קימל, קצח ועוד.

roll_180_id=4458_01.jpg

המתכון מובא מתוך “רות סירקיס – מהמטבח באהבה”, מגזין אינטרנט שבועי למנויים. להצטרפות למגזין לחץ/י כאן.

חומרים:
הכמויות עבור 8 בייגל’ס או 12 לחמניות

1 כוס מים
100 גרם מרגרינה
1 כפית מלח
1.5 כוסות קמח מצות דק
4 ביצים

שמים את המים, המרגרינה והמלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה (המרגרינה צריכה להיות נמסה לגמרי). מוסיפים את קמח המצות בבת אחת ומערבבים עד שנוצר בצק הנפרד מדפנות הסיר. מורידים מהאש ומצננים מעט.

מוסיפים את הביצים, אחת אחר השניה ומערבבים היטב בכף עץ חזקה. חשוב לערבב את הביצים עד שהן נטמעות לגמרי בבצק ולא להוסיף ביצה, לפני שהביצה הקודמת לגמרי הפכה לחלק מהבצק.

אם הבצק נראה רטוב מדי מוסיפים עוד כף או שתיים קמח מצות.

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה ומשמנים אותו.

להכנת בייגל’ס

מחלקים את הבצק ל-8 חלקים. משמנים היטב צלחת שטוחה, לוקחים חתיכת בצק בידיים משומנות ויוצרים ממנה גליל או “נקניק” באורך 20 ס”מ.

מהדקים יחד את קצות הגליל ויוצרים צורת “בייגל”. מרימים את הבייגל בעזרת מרית מתכת מניחים על התבנית המרופדת בנייר, במרחק מה זה מזה.

להכנת לחמניות:

מחלקים את הבצק ל-12 כדורים. בידיים משומנות מעצבים כדורים חלקים. מניחים את הכדורים על התבנית המרופדת בנייר, במרחק מה זה מזה.

זורים על הלחמניות או הבייגל’ס שומשום, מלח גס, קימל, או קצח, לפי הטעם.

אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד שהבייגל’ס, או הלחמניות תופחים ומזהיבים יפה. מצננים מעט.

__________

המתכון מובא מאתר הבית של אינטרנט זהב, והוא ניתן באדיבות רות סירקיס, כדוגמה למתכונים מתוך מגזין האינטרנט “מהמטבח באהבה” של רות סירקיס. בכל שבוע מכינה רות סירקיס “ערכת” מתכוני אינטרנט כאלה לקראת השבת. לפני החגים, מופקים מגזינים עם מתכונים מיוחדים לחג.

המתכונים, התמונות שלהם, חדשות קולינאריות, סרטון וידאו שבועי, ועוד הפתעות ושירותים מרכיבים יחד את המגזין. כולם מתאימים לצפייה במחשב הביתי, ולהדפסה של כל מתכון ותמונה בנפרד, לפי הצורך, במדפסת ביתית.

המגזין מגיע בכל יום רביעי, לתיבות הדואר האלקטרוני של אלפי המנויים הקבועים, בדיוק בזמן, כדי להספיק להתארגן ולהכין את המאכלים בסוף השבוע…

לצפייה במגזין לדוגמא להצטרפות למגזין לחץ/י כאן

להצטרפות למגזין הקליקו כאן או התקשרו: 1-700-702-702

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים