יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

פורום כאן נעים

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון התשע"ז 2017

בערך – כל "על האש" נראה אותו דבר

מה יותר ישראלי מיום העצמאות? ה"על האש" שאחרי יום העצמאות ;) וגם - יש לנו מופע סטנדאפ חגיגי ומיוחד בתאטרון הבימה בערב עצמאות
פרטים וכרטיסים - bit.ly/beerech

ראש הממשלה נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני מאטיס

פגישת ראש הממשלה בנימין נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני ג'יימס מאטיס

מכבי תל אביב נגד הפועל ב"ש 29.4.2017 / 2:1

מכבי תל אביב נגד הפועל ב"ש 29.4.2017 | 2:1 משחק האליפות! תקציר המשחק באיכות גבוהה.

קסם הגולן – רמת הגולן

אבי בהרי, צילם וערך סרטון טבע פסטורלי המתעד את נופיה הפראיים של רמת הגולן.

מציאות נושכת | על פליטי הריאליטי

מציאות נושכת - הסרט המלא (על פליטי הריאליטי)

מפעל הפיס

פסח

בייגל’ס ולחמניות לפסח

אם אין לחם בפסח אפשר לאכול "בייגל’ס" עשויים מקמח מצה.
בייגל’ס ולחמניות לפסח
את ה"בייגל’ס" האלה, ניתן לחצות ולמלא במליות שונות, סלטים או ממרחים ולהכין מהם כריכים משביעים. מאותו בצק פלאים אפשר להכין גם לחמניות ולתבל בשומשום, מלח, קימל, קצח ועוד.

roll_180_id=4458_01.jpg

המתכון מובא מתוך "רות סירקיס – מהמטבח באהבה", מגזין אינטרנט שבועי למנויים. להצטרפות למגזין לחץ/י כאן.

חומרים:
הכמויות עבור 8 בייגל’ס או 12 לחמניות

1 כוס מים
100 גרם מרגרינה
1 כפית מלח
1.5 כוסות קמח מצות דק
4 ביצים

שמים את המים, המרגרינה והמלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה (המרגרינה צריכה להיות נמסה לגמרי). מוסיפים את קמח המצות בבת אחת ומערבבים עד שנוצר בצק הנפרד מדפנות הסיר. מורידים מהאש ומצננים מעט.

מוסיפים את הביצים, אחת אחר השניה ומערבבים היטב בכף עץ חזקה. חשוב לערבב את הביצים עד שהן נטמעות לגמרי בבצק ולא להוסיף ביצה, לפני שהביצה הקודמת לגמרי הפכה לחלק מהבצק.

אם הבצק נראה רטוב מדי מוסיפים עוד כף או שתיים קמח מצות.

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה ומשמנים אותו.

להכנת בייגל’ס

מחלקים את הבצק ל-8 חלקים. משמנים היטב צלחת שטוחה, לוקחים חתיכת בצק בידיים משומנות ויוצרים ממנה גליל או "נקניק" באורך 20 ס"מ.

מהדקים יחד את קצות הגליל ויוצרים צורת "בייגל". מרימים את הבייגל בעזרת מרית מתכת מניחים על התבנית המרופדת בנייר, במרחק מה זה מזה.

להכנת לחמניות:

מחלקים את הבצק ל-12 כדורים. בידיים משומנות מעצבים כדורים חלקים. מניחים את הכדורים על התבנית המרופדת בנייר, במרחק מה זה מזה.

זורים על הלחמניות או הבייגל’ס שומשום, מלח גס, קימל, או קצח, לפי הטעם.

אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד שהבייגל’ס, או הלחמניות תופחים ומזהיבים יפה. מצננים מעט.

__________

המתכון מובא מאתר הבית של אינטרנט זהב, והוא ניתן באדיבות רות סירקיס, כדוגמה למתכונים מתוך מגזין האינטרנט "מהמטבח באהבה" של רות סירקיס. בכל שבוע מכינה רות סירקיס "ערכת" מתכוני אינטרנט כאלה לקראת השבת. לפני החגים, מופקים מגזינים עם מתכונים מיוחדים לחג.

המתכונים, התמונות שלהם, חדשות קולינאריות, סרטון וידאו שבועי, ועוד הפתעות ושירותים מרכיבים יחד את המגזין. כולם מתאימים לצפייה במחשב הביתי, ולהדפסה של כל מתכון ותמונה בנפרד, לפי הצורך, במדפסת ביתית.

המגזין מגיע בכל יום רביעי, לתיבות הדואר האלקטרוני של אלפי המנויים הקבועים, בדיוק בזמן, כדי להספיק להתארגן ולהכין את המאכלים בסוף השבוע…

לצפייה במגזין לדוגמא להצטרפות למגזין לחץ/י כאן

להצטרפות למגזין הקליקו כאן או התקשרו: 1-700-702-702

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים