פירות

סופלה גויאבות

0
0

פרי הגויאבה עשיר בוויטמין C, יותר מכל מיני הפירות הגדלים בארץ. הוא עשיר מאוד בפקטין, ולכן מתאים ביותר להכנת קרישים וריבות.
guiava_suffle_180_01.jpg

החומרים:

300 גרם גויאבות,
קליפת לימון מחצי לימון,
מיץ מלימון,
2 תרמילי הל,
½ כוס סוכר + 2 כפות סוכר,
3 חלבונים,
14 גרם ג’לטין,
1 מכל שמנת מתוקה.

אופן ההכנה:

קולפים ומרסקים את הגויאבות, שמים בסיר עם קליפה צהובה מחצי לימון ומיץ לימון, הל גרוס גס ושתי כפות סוכר.

מבשלים כחמש דקות בסיר כבד באש נמוכה, ומרחיקים את קליפת הלימון.

מרסקים היטב במעבד מזון ומסננים. מקציפים את החלבונים.

בינתיים, מביאים לרתיחה חצי כוס סוכר עם שליש כוס מים, וממשיכים לבשל כחמש דקות באש נמוכה.

מסירים מהאש ומוסיפים בזרם דק לחלבונים, תוך הקצפה במהירות גבוהה, עד שהתערובת מצטננת.

מקפלים פנימה את רסק הפירות.

ממיסים את הג’לטין בשלוש כפות מים קרים, מוסיפים שלוש כפות מים רותחים, מערבבים ומוסיפים לתערובת.

מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים בעדינות. מעבירים לקערת סופלה עגולה ומקפיאים.

מוציאים מהמקפיא כמה דקות לפני ההגשה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן